Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabı Lastiği Yırtık Şikayet

Profilo Buzdolabı Lastiği Yırtık Şikayet
13 Temmuz 2024 17:46

Profilo'dan aldığımız buzdolabının kapak lastiğinde, 2 yıl olmadan yırtılmalar oluştu. Servis çağırdık, geldi. Baktılar ve bu kullanıcı hatası değil, kendiliğinden kaynaklanmış dediler. Gelen arkadaş, 'Ama bunu kabul etmezler, kullanıcı hatası derler.' dedi. Arkadaşın dediği gibi de oldu. Kabul etmediler. Ben itiraz ettim, üst departman aradı, fotoğraflardan inceledi ve kullanıcı hatası dendi. Size indirim sağlayalım, ücretli olarak değiştirelim diyorlar bir de utanmadan. Ben bunu kabul etmiyorum. Benim 15 yıllık dolabımda hiçbir yırtık yoktu, onu kullanan bizdik. Tek elden kullanılan dolap lastiği neden iki yılda yırtılsın? Fotoğraflardan inceledik, kabul etmiyorum. Gelsin yetkili kişi baksın, lastiğin laboratuvar ortamında incelenmesini istiyorum. Bana lütuf eder gibi, 'İndirim sağlarım, ücretli değiştirirseniz.' diyor arayan arkadaş.

14 Temmuz 2024 21:20

Bugün yine aradılar indirim sağlayalım diyorlar ben de ürünün tam anlamıyla incesin garantiden değişmesini talep ettim.

16 Temmuz 2024 10:04 (Şikayetten 2 gün sonra)

İnci
09 Temmuz 2024 21:23
Emin sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 13:15

Profilo Ayıplı Ürün İçin Değişim Ücreti Talep Edilmesi