Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabı Kronik Arızaları

23 Mart 2024 13:49

Birkaç yıl önce Profilo marka bir buzdolabı satın aldım. Bazı arkadaşlarım, Profilo cihazlarında aniden sorunlar yaşandığını ve bu yüzden almamam gerektiğini söylemişlerdi. Ben bu uyarılara inanmamıştım. Ancak beklenmedik bir şekilde buzdolabının motorunun yandığı ortaya çıktı; servis de bunu teyit etti. Garantisi bitmiş olduğu için, henüz birkaç ay önce tamir için 5400 lira ödemek zorunda kaldım. Ancak buzdolabı eve getirildiği gibi eski hatalarını vermeye ve soğutmamaya başladı.

Tekrar servise götürüldü ve buzdolabı kullanılamaz hale geldi. Artık Profilo markasına güvenmiyorum. Daha önce tüm ev aletlerimi bu markadan alırdım, ancak şimdi hangi cihazın bozulacağını ve sıranın onda olduğunu bekliyorum. Eğer bir daha para ödeyip yeni bir buzdolabı alırsam ve o da bozulursa, herkesin markanın kalitesini anlaması için buzdolabının videosunu çekip onu yakacağım. Seri numarasını hatırlamıyorum, bu yüzden belirtmiyorum.

23 Mart 2024 14:13 (Şikayetten 23 dakika sonra)

23 Mart 2024 14:40

Geçmedi hemen arasın

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 14:25
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabının Sürekli Bozulması Ve Servis Sorunu

03 Temmuz 2025 12:30