Tarık sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 20:11

09.03.2024 tarihinde Profilo'dan ankastre seti (fırın-davlumbaz-ocak) satın aldım. Yaklaşık bir ay sonra yetkili servise ürünün kurulumunu gerçekleştirdik. Bu ürünlerden önce de yaklaşık iki senelik Profilo beyaz eşya kullanıcısı olduğumu da ayrıca belirtmek isterim. Temmuz ayı sonu itibariyle 3 ay gibi kısa bir sürede ocağın ızgara takımında (emaye ve diğer aksesuarlar) sorunlar ile karşılaştım. Geldiğim noktada 26.07.2024 tarihinde müşteri hizmetlerini arayarak 29.07.2024 tarihi için yetkili servis kontrol talebi oluşturdum. Üründe 3 ay gibi kısa sürede boya dökülmeleri, lekelenmeler, çıkmayan lekeler, paslanma gibi sorunlar ile karşılaştım. Gelen yetkili servise sorunu anlatarak kontrol gerçekleştirmelerini sağladım, gelen ekip ürünün sorunlu kısımlarının fotoğraflarını çekerek merkeze ileteceklerini, gerekli kararı merkezin vereceğini belirtti. Israrla fotoğraflarla birlikte tüketicinin özenli olduğunu, ürünü kusursuz kullanmaya çalışmasına rağmen bunun gerçekleştiğini gördüklerini yazmalarını istememe rağmen kendilerinin not yazamadıklarını belirtip, müşteri hizmetlerini arayarak sorunu çözeceğimi ilettiler. Ekip gittikten sonra Profilo Müşteri Hizmetlerini arayıp ürünlerin değişimi talep ettim, kendileri kaydı kontrol edip bana servisin üründe kendi yapısından dolayı bir hata olmadığını, tüketici hatası olduğu notunu paylaştıklarını bu nedenle ücretsiz değişim yapamayacaklarını ilettiler. Şimdi Profilo'ya sorum şudur; bana ürünün ızgara setini ücreti karşılığında değiştirebileceğinizi söylüyorsunuz, ben senelerdir kaç ocak kullandım sizin ürününüzde yaşadığım sorunu yaşamadım. Sıfır aldığım ilk ocakta bu sorunu yaşıyorum, ben neden ve nasıl sizin ürününüze güvenip ücretli değişim yapacağım. Giderim yan sanayi ürünü parası ile alırım. 1.000-1.500 TL'lik ürün için düzenli müşteriniz olarak görünen insanları markanızdan soğutmak ve benim yanımda çevremin de soğumasını sağlamak size ne kazandıracak? Müşteri kazanmak zor ancak kaybetmek bu kadar kolay. Profilo markasının bizi bu şekilde bir hayal kırıklığına uğratmasına çok üzüldük. Kısa süre içinde sorun yaşadığım parçaların değişiminin gerçekleştirilmesini talep ediyorum, aksi takdirde daha önce bu şekilde tüketicisini mağdur eden diğer markalarla mücadele edip hakkım olanı aldığım gibi yine hakkımı aramak için tüm yollara başvuracağım. Ayrıca sorunum çözülmez ise bir daha Profilo'yu ne tercih edeceğim ne de tercih ettireceğim.

30 Temmuz 2024 09:23 (Şikayetten 13 saat sonra)

01 Ağustos 2024 10:07

Merhaba, Şikayetimin yayımlanmasından sonra 30.07.2024 tarihinde Profilo Müşteri Hizmetleri tarafından arandım. Durumun teknisyen kararına bırakılmadan bir üst merci tarafından değerlendirilmesi için süre istediler. Henüz alacakları aksiyonu beklemekteyim.

22 Ağustos 2024 22:36

07.08.2024 tarihinde Profilo Müşteri Hizmetleri tarafından aranarak ocak bek takımının indirimli ücreti karşılığı değiştirilebileceği bilgisini aldım. Daha önceden de bu site üzerinden böyle çözüm sundukları kişileri görmüştüm. Önce kabul etmedim daha sonra ürünü mevcut deforme olmuş haliyle kullanmak istemediğim için 12.08.2024 tarihinde arayarak talep ettiğimi söyledim. 16.08.2024 tarihinde tarafım aranarak 19.08.2024 tarihinde teknik servisin gelerek ürünü teslim edeceği söylendi. 19.08.2024 tarihinde 08:00-17:00 arayan olmadığı için müşteri temsilcisini yeniden arayarak bugün servis kaydımın olduğunu ancak gelmedikleri ve bana saat veremediklerini tekrar belirttim. Teknik ekibimiz 20:00'a kadar çalışıyor yanıtı aldım. Ben herhangi bir gün içinde 08:00-20:00 herhangi bir plan yapmadan servisinizi beklemek zorunda değilim dedim kapattım, herhangi bir gelen ve arayan soran olmadı. Ürünü indirimli fiyatı üzerinden almaktan da, kendileri ile iletişim kurmaktan da vazgeçtim. Ancak bugün 22.08.2024 tarihinde müşteri hizmetlerinden Hatice Hanım tarafından tekrar aranarak, ürünün tarafıma teslim edilip edilmediği soruldu. Bu saatten sonra ürünü artık istemediğimi belirterek kapattım, tarafımın tekrar aranacağı söyledi. Umarım Profilo için araştırma yapanlar bu yazımı görür, kendilerini kurtarmış olurum. 1.200 görüntüleme okuyan herkese teşekkürler.

18 Ekim 2024 11:05
Profilo Ankastre Set Kurulumunda Yaşanan Sorunlar
Profilo Ankastre Set Kurulumunda Yaşanan Sorunlar
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
26 Aralık 2024 08:00
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
28 Temmuz 2024 00:42