Bahar
12 Aralık 2024 13:07

1.12.2024 tarihinde Penti firmasının online satış sitesinden 1 alana 1 bedava kampanyası kapsamında 2 adet pijama takımı, 2 adet tekli çorap ve 2 adet üçlü çorap olarak alışveriş yaptım ve toplamda 1538,97 TL ödeme yaptım. Ancak bu süre zarfında bugüne kadar ürünlerim kargoya verilmedi. Bu süre zarfında (1.12.2024 ve 12.12.2024 tarihleri arasında) Penti online sitesinde baktığımda aldığım ürünlerin satışının devam ettiğini ve farklı indirim uygulamasının olduğunu gördüm. 12.12.2024 tarihinde müşteri temsilcisini arayarak ürünlerimin tedarik durumunu sorduğumda kargoya verilme süresinin 1-15 iş günü olduğunu belirterek görüşme sonlandırıldı. Görüşme bittikten bir süre sonra siparişlerimin teknik sorun nedeniyle aldığım pijama ürünlerinin iptal edildiği ve para iadesinin bankama iletildiğine dair mail aldım ancak aldığım ürünler hala satışı devam etmekte olup benim faydalandığım kampanya süresi geçtiği için o ürünlerin farklı fiyatla satışı yapılmaktadır. Bu durumda mağdur edilerek ürünlerimin iptalinin etik olmadığı kanaatindeyim. Yapılan satış stratejisinin ahlak dışı olduğunu ve ürünlerinin tarafıma iletilmesini talep ediyorum.

profile profile
12 Aralık 2024 14:47 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

Adeviye

Ücret iadenizi gerçekleşti mi peki?

Esma

Bire bir aynı sorunu ben de yaşadım. Siparişimin durumunu öğrenmek için aramamın akabinde siparişim iptal edildi. Gerekli mercilere başvurdum.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
06 Aralık 2024 00:01
Penti'nin Sahte İndirim Kampanyası Mağduriyeti
Özgen sonuçtan hiç memnun değil

Özgen
31 Ekim 2024 20:40
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Ceylan
29 Kasım 2024 00:42