Mavibahçe Penti Çalışanının Müşteriyi Sabote Etmesi

Buket
11 Mart 2024 08:06

9 Mart Cumartesi günü İzmir Mavibahçe'deki Penti mağazasına gittim ve değiştirmek istediğim bir sütyenim vardı. İstediğim bedenin olmadığını söylediler. Benimle ilgilenen sarışın görevliyle yarım saat boyunca başka sütyenler denedim. En sonunda değişim yapmadan ayrılmak üzereyken, istediğim bedeni depodan getirebileceklerini sordum. Diğer bir görevli kontrol etmek üzere gitti ve garip bakışmaların ardından istediğim bedeni buldu. Yani, ilk görevli kasten bana yardımcı olmamış ve zamanımı boşa harcamıştı. Anlamama rağmen hiçbir şey demedim. Daha sonra ten rengi çorap tavsiyesi istedim, bacakta görünmeyecek türden. Ancak bugün işe geldiğimde çorapların belli olduğunu fark ettim. Onların tavsiyesiyle alakası olmayan bir ürün almışım, hem zamanım hem param boşa gitti ve tüm gün bu çirkin çoraplarla geçirmek zorunda kaldım. Gerçekten ne tür insanlarla karşılaştığımı anlamıyorum.

18 Mayıs 2024 12:15 (Şikayetten 2 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

18 Mayıs 2024 12:16

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili tarafınıza arama yapılmış ancak ulaşılamamıştır. Konuya ilişkin size yardımcı olabilmemiz adına çağrı merkezimiz üzerinden tarafımıza ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

Emel sonuçtan hiç memnun değil

Emel
30 Aralık 2023 11:41

Güneş
19 Ekim 2023 10:33

Safiye
29 Temmuz 2025 22:22
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Didem
27 Eylül 2023 22:31
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
04 Nisan 2024 18:25