Nimet sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Supervisor Ve Personel Sorunu

Nimet
13 Temmuz 2023 15:11

Pegasus 13.07.2023 tarihinde saat 11:00'de İstanbul SAW'dan Trabzon'a uçması gereken 82 yaşında olan ve yaşına göre doğal olarak unutkanlıkları bulunan annemin daha güvenilir bir şekilde seyahat etmesi için tekerlekli sandalye hizmetinden yararlanmak istedik. Tekerlekli sandalye talebinde bulunurken unutkanlığı olduğunu demans olduğunu söyledim. Ancak kimse bana bilet alınırken ya da sonraki call centerla görüşmelerimde refakatçi gerektiğini söylemedi.

Bugün 13.07.2023 tarihinde annemi check-in yapıp tekerlekli sandalyeye teslim etmek istediğimde geçen günlerde başka bir yolcu ile yaşanan sıkıntıdan dolayı annemi linç eden ve SAW'da bulunan Pegasus'un d1 personeli ve supervisor olarak görevlendirdikleri kişi ile ilgili şikayetim var. Annem 82 yaşında yaşının gerekliliği unutkanlığı var ancak bu insan tek başına yaşayıp bütün ihtiyaçlarını kendi karşılamaktadır.

Takdir edersiniz ki bu yaştaki bir insan havaalanı karmaşasından tek başına geçemez. Günler önce başka bir yolcuda yaşamış oldukları problem sebebi ile annemi linç etti. Pegasus personeli. Defalarca anlatmama rağmen beyanınız demans dediler. Ancak Pegasus'un sitesinde yazan refakatçi ile seyahat kurallarında olan "misafirimizin güvenlik ve emniyet talimatlarını anlamasını ve uygulamasını önleyen ciddi bir zihinsel engeli bulunuyorsa".

Olmadığını bir türlü anlatamadım. Annemin zihni yerinde olmasa onlara teslim eder miyim. Gelin konuşun, sohbet edin, e devlete bakın dedim. Böyle bir tanısı var mı diye. Ama o kadar laf anlamayan personel ki sözde supervisor beyanınız diye diretti. Ayrıca bilet iade edip beyan değiştirin dedi. Pegasus call centerı. Bilet işlemleri bürosuna gittik sözde supervisor bilet satışı yapılmaması için oraya bile haber verdi.

Pegasus'un sitesinde yazan refakatçi ile seyahat kurallarında olan "misafirimizin güvenlik ve emniyet talimatlarını anlamasını ve uygulamasını önleyen ciddi bir zihinsel engeli bulunuyorsa." refakatçi gerekir. Kapsamında olmayan annem için bilet alınırken ya da 12.07.2023 tarihinde üç kere Pegasus call center ile görüştüğümde demans dediğim halde niçin bana refakatçi şart demediler.

Çünkü böyle bir şart yoktu. Call centerı aradım ben bunu kime şikayet edebilirim ya da anneme neden bilet satışı yapılmadı diye bana dediler ki bazen kara listeye alınıyor. Benim annem suçlumu da kara listeye alınıyor. Lütfen bu mesajımı okuyun. Çünkü bu davranışın annemi üzmenin ve hayallerini yıkmanın bir bedeli olmalı bunu annem ve biz yaşadık başka anneler yaşamasın.

Pegasus'ta Yaşlı Yolcuya Tekerlekli Sandalye Hizmeti Sağlanmadı

Zerrin