Yiğithan sonuçtan hiç memnun değil

Yiğithan
03 Şubat 2024 10:38

29 Ocak 15.55 Barcelona Kalkışlı uçağımıza boyut ve kiloyu aşmayan kabin bagajım bir de Pegasus'un bilet alırken belirttiği kişisel çantamla binmeye çalışırken kabin bagajım için kişi başı 50 euro ödemem gerektiğini yoksa uçağa almayacaklarını söylediler. Bizden önce binenler rahat bir şekilde geçti biz arkadaşımızı beklediğimiz için bunları da gördük. Yukarıda ve aşağıda eklediğim görseller de insanların nasıl çanta ve bagajla bindiğini sadece bizlerin mağdur edildiğini açıklıyor. Herkes bu şekilde binerken, hiçbir sorun çıkarmazken bir anda uçak dolunca para istediler. Vermek durumunda kaldık. Daha sonra kabin görevlisine bu durumu bildirdiğimizde kendisinin uçak dolu olduğu için talimat verdiğini ama para aldıklarını bilmediğini söyledi. Bizim hakkımız olduğunu bunu kendisinin de bildireceğini bizim de bildirmemizi söyledi. Kendi kişisel eşyamızı bile ayağımızın altına aldık. Önceden bu kadar eşyayı almasalardı herkes hakkını götürseydi bu şekilde zaten olmazdı. Ama son kalanlardan resmen acısı çıkartıldı. Hatta içeri giren insanların da bagajları (10-15kişi) aşağı ücretsiz bir şekilde gönderilirken bizler para ödemiş olduk. Uçakta boş koltuk olmasına rağmen insanlar beş poşetiyle girerken sorun çıkartmadılar. Uçak dolu talimatı verilince resmen kafalarına göre para aldılar. Bilet alırken bize gösterilen hakkımız olan bagaj için alınan paranın iadesini talep ediyoruz. Aksi takdirde daha yüksek mevkilere müracaat edeceğiz.

Yunus
18 Temmuz 2024 11:42
Pegasus Haksiz Yere 50€aldı
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Hava Yollarının Haksız Kazanç Yöntemi.

Sedat
28 Temmuz 2024 01:57
Pegasus Hava Yollarının Haksız Kazanç Yöntemi.
Enes sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 11:56
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
13 Nisan 2025 18:55