Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Bol Bol Puan Kısıtlama

Pegasus Bol Bol Puan Kısıtlama
27 Şubat 2024 17:22

Sayın Pegasus Misafir İlişkileri,

Öncelikle büyük bir haksızlığa uğradığımı dile getirmek istiyorum. Kendi şahsi hesabımdan ve telefonumdan giriş yaptığım diğer hesaplar için şüpheli işlemler dolayısıyla bol puan kullanımına ilişkin işlemleri durdurduğunuzu iddia ettiğiniz bir e-posta gönderdiniz. Kanun çerçevesinde baktığımız zaman, kararınızın haksızlık ve adaletsizlik ile verilmiş olduğunu ve hukuka aykırı olduğunu düşünüyorum ve itirazımı dile getiriyorum.

Şahsım ve akrabalarım adına açmış olduğum Pegasus üyelikleri tamamen yasal olup, her biri kendi rızası ve izniyle açılmıştır. Ben kendi adıma Pegasus üyesi iken aile bireylerimi ve yakın arkadaşlarımı Pegasus üyesi yaptım. Birçoğunu davetiye ile davet ettim ve üye olup ilk uçuşlarını gerçekleştirenler oldu; karşılıklı bol puan kazandık. Burada her şey yasal hakkımız ile yapıldı. Bize davet kodu ile hak tanıyan sizlersiniz. Bize transfer alımı ve gönderimi konusunda hak tanıyan sizlersiniz. Bize uygulama içi oyun oynayıp bol puan kazanma hakkını veren de sizlersiniz. Şimdi nasıl olur da kurallar çerçevesinde yaptığımız işlemlere 'şüpheli işlem' diye kısıtlama getirirsiniz? Soruyorum size.

Ben kalabalık bir aileden geliyorum ve çalıştığım iş yerinde arkadaşları olan biriyim. Biz 12 kardeşiz. İsterseniz nüfus kaydımı sizinle paylaşabilirim. Benden büyük üç abim evli ve doğal olarak üç yengem var. Kuzenimin beş kızı var ve her birini Pegasus üyesi yaptım. Kuzenim ve iki kızı ilk uçuşlarını bile gerçekleştirdiler. Yakın arkadaşlarımı da Pegasus'a üye yaptım ve davetiye kodlarım ile uçuşları gerçekleştirdikten sonra hakkımız olan puanları aldık. Etrafımda en az 50 kişiyi Pegasus üyesi yaptım ve sosyal medya hesaplarımda sıklıkla reklamınızı yapmama rağmen bu denli bir haksızlığa uğramak, hayallerime bir adım daha yakın olan biz gençlerin önüne taş koymaktır. Bu durumu kınıyorum ve itirazımı tekrar dile getiriyorum.

Telefonumdan giriş yaptığım kendim ve diğer üyelikler adına yapılmış olan kısıtlamaların kaldırılmasını talep ediyorum. Aksi takdirde bunu mahkemeye taşıyacağım. Haksızlıkla mücadele edeceğim ve boykot kampanyası başlatacağım. Saygılarımla,

profile profile profile

Yorumlar (5)

Emre
Emre

Merhaba, üzerinden epey zaman geçmiş, kısıtlamanız devam ediyor mu? Ne zaman kaldırıldı/kaldırılacak ya da bilginiz var mı?

Yasin

Merhaba evet ediyor kimse yardımcı olmadı

Ayşe
Ayşe

Merhaba aynı sorunu yaşamaktayım Pegasus'a gerekli itirazlarda bulundum ama net bir dönüş yapılmadı incelenmektedir diye mail atıp duruyorlar Siz bir sonuca ulaştınız mı olumlu ya da olumsuz şu anda nasıl bir yol izliyorsunuz

Sümeyye
Sümeyye

Aynısını ben de yaşıyorum. Bütün ailemi üye yaptım çekilişe katıldıktan sonra ne hikmetse puan işlemlerim durduruldu. O kadar puanım var üstelik uçuştan kazandıklarım da dahil kullanamıyorum. Yurt dışında olduğum için arayıp iletişim de kuramıyorum

Yasin

Bu konuda Pegasus müşteri hizmetleri ve misafir ilişkileri çok ilgisiz kalıyor şikayetleri değerlendirme konusunda sınıfta kaldılar kabin bagajı da ücretli yaptıklarından belli paraya doymuş aç -gözlü bir şirket politikası yürütüyorlar ama bilmiyorlar ki bu gençler onlara cevabını verir en iyi yöntem boykottur milletle alay ediyorlar puan topluyoruz kafalarına göre el koyuyorlar ama en kısa zamanda yanıt gelmezse mahkemeye başvuracağım

Akif sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2025 00:59
Haksız Kısıtlamalar Ve Adaletsiz Kararlar
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus BolPuan'larım Haksız Yere Kullanıma Kapatıldı Açıklama Bekliyorum!

Burak
01 Ağustos 2025 16:51