Pegasus Bilet Saati Değiştirildi Bizden Habersiz

21 Mayıs 2024 15:37

Bu artık gerçekten saygısızlık; önce uçuşumun saatini değiştirdiler, sonra fazla ücret aldılar. 7EBARG PNR numaralı uçuşumu eşimle beraber ayrı bir şekilde aldık. Aktarmalı olan uçuşumuzun Diyarbakır - Sabiha Gökçen, Sabiha Gökçen - Milas Bodrum şeklinde olan uçuşumuzun saatini dört saat ileri aldılar ve bizi mağdur ettiler. Üzerine ücretsiz değişiklik hakkı verdiler ama yetersiz kaldı. Kendi biletimi değiştirdim ama eşimin biletini uçakta yer olmadığı için değiştiremedim. Sonra başka bir saat ile düzenleme yapmak istedim. Ücret istediler; değişiklik kısmında 760 TL yazarken 1834 TL aldılar. Sonradan fark ettim, müşteri hizmetlerini aradım; 'Biz iadesini yapamayız, şikayet oluşturmanız gerekiyor. Sistem değişiklik sağladığından dolayı ücret siz alırken değişmiştir' dediler. Elimden gelen her şeyi yapacağım, her yere sizi şikayet edeceğimden emin olabilirsiniz. Biz bu paraları havadan toplamıyoruz, en kısa sürede ücret iadesinin yapılması gerekir. Yapılmadığı takdirde sizi şikayet edeceğim.

21 Mayıs 2024 15:41

Biletimizin saati değiştirilmeseydi ne biz paramızdan olacaktık ne de siz bizden para kazanacaktınız sizin saati değiştirmeniz durumunda biz buket değişikliği yapmak zorunda kaldık ve paramız dan olduk

Makbule sonuçtan hiç memnun değil

Makbule
28 Haziran 2023 20:35

Cihan
31 Temmuz 2024 11:59
Pegasus PC2264 Uçuş Mağduriyeti
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Uçuş Değişikliği Mağduriyeti Ve Ek Ücret Talebi

Yasin
25 Ekim 2025 01:21
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Aynur
07 Şubat 2025 19:35
Uçuş Yönü Değişikliği Sorunu Ve Cezai İşlem Mağduriyeti
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
26 Şubat 2024 12:57