Paycell Ve Bayiler Arasındaki Tutarsızlıklar

Hayrettin
15 Aralık 2023 23:52

Sayın Paycell yetkilileri ben Paycell kartıma çok sık para yüklüyorum.
6750 lira yüklemek istedim, İstanbul Küçükçekmece Cennet mahallesinde bulunan Turkcell bayilerinde Paycell karta para yüklemek istedim fakat Paycell kartlara para yüklemediklerini söylediler diğer bayiye de gitmememi o bayininde kendisine ait olduğunu söyledi. O bayide de yükleme yapmadıklarını söyledi. Ben yinede gittim fakat yüklenmedi.
Ne yazık ki Cennet Mahallesi tepe üstü bölgesinde Sefaköy'e kadar başka bir Turkcell yoktu. Ortak ATM' den yükledim. 6750 liraya 68,5 lira kesinti yapıldı. Bugün Sefaköy'de bulunan bayilerden 7000 lira yüklemek istedim. Bir tanesi komisyon kesmeye kalktı, bir tanesi sadece en fazla 1000 lira yükleyebileceğini kart limitim izin vermiyormuş diye söyledi. Zaten bu kartlara onlara göre yüksek olan bu tutarlar yüklenmiyormuş. Birkaç ay önce aynı bayiden 4000 lira peşine 6000 lira yüklemiştim fakat aynı personel olmadığı için karşısındakini tanımayıp istediği gibi sallıyorlar yerse hesabı olmuyor böyle. Sefaköy de bulunan diğer bayiler ise para yüklemeye yanaşmadı. Lütfen bu para yükleyebileceğimiz bayileri bilgilendirin ya da bizi bilgilendirin. Aksi takdirde hem üyeliğimi hem kartımı iptal edeceğim. İki gün boyunca para yüklemek için uğraştım. Çok zaman kaybetmeme neden oldu bu tutarsızlıklar. Bayiler para yükleyecek mi yüklemeyecek mi?
Bankalara para neden vereyim madem vereceğim niye sizin kartınızı kullanayım. Lütfen bunu çözün. Acil bilgi verin ona göre iptal veya devam kararı verip işlemlere başlayalım.

15 Aralık 2023 23:58 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

Hayrettin
17 Aralık 2023 13:27

Merhaba sayın Paycell yetkilisi, Tekirdağ çorluda bir Turkcell bayide 6000- 8000 lira civarı para yatırmalarımda hiçbir sorun yaşamadım. Aynı bayide farklı bir eleman 60 lirayı yatırmamı engelledi olmaz dedi. Neden? 60 lira Türkiye Cumhuriyeti'nin parası değil mi? Siz kart üzerinden neredeyse her işleme para alıyorsunuz. Hatta kartı ilk aldığımda kart aidatı yok demenize rağmen onu dahi alıyorsunuz. 60 lira değil canım isterse 5 lira yatırırım. Bu hiç kimseyi ilgilendirmez, çalışanlar her meslek gruplarında olduğu gibi mesai saati içinde işi her ne ise onu yapmalı. Keyfi olarak bu tutar az bu çok dememeli. Sorunu çözecekmişsiniz sonrada haber verecekmişsiniz. Ne yalan söyleyeyim hiç ama hiç inandırıcı değil. Hatta belirttiğim adreslerde siz sorunu çözün bana haber verin birkaç dakika sonra video kaydıda alıp size hiçbir sorunu çözemediğinizi o an alacağım video kaydı ile belgeleyelim. Siz bayilerle değil bankalarla anlaşın bayilerde egosunu tatmin etmeye çalışan fazla düşünme gereği duymadan konuşan davranan insanlar çok. Hepsi değil aralarında işini özveri ile takip edip kendini işine adayan insanlarda var. Tabi onlara pek rastlamak zor. Umarım siz bu sorunu çözersiniz bende bankalara Paycell e para yatırdığım için 60 70... 100 lira fazladan yatırmak zorunda kalmam. Aslında yıl başına kadar çözdünüz çözdünüz çözemezseniz Paycell kartı da üyeliklerimi de alayını iptal edip köklü işini düzgün yapan bir banka ile çalışmaya başlayacağım. Bu soğuklarda bayi bayi gezip her bayide olmasa da ne konuştuğunu bilmeyen müşteriyi saf yerine koyan yanlış bilgi veren ( bir Turkcell ana bayisi benden komisyon almaya kalktı. Başka bir bayi 5 lira karta para yatırma parası aldı, daha sonra yatırdığı bankada komisyon kesti.) Paycell ve Turkcell sorunu çözmekte bence çok geç kaldı. Bu sorun sadece benim şahsi sorunum değil bütün Paycell kullanıcılarının ortak sorunu.

18 Aralık 2023 10:26

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunun çözüm süreci devam etmektedir. Talebiniz sonuçlandığı zaman size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Paycell

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
12 Aralık 2023 22:10

Erdem
24 Temmuz 2023 19:31
Ebubekir sonuçtan hiç memnun değil

Ebubekir
27 Temmuz 2023 10:45
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Paycell Kart Kapandı, İşlem Ücreti İadesi Yapılmadı Ve Yetersiz Bilgilendirme

15 Temmuz 16:21