TikTok

07 Eylül 07:59
TikTok Jetonlarım Hesabıma Gelmedi Acil Yardım İstiyorum
tiktok-jetonlarim-hesabima-gelmedi-acil-yardim-istiyorum-1.pdf

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
TikTok henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

TikTok hesap silme işlemi nasıl yapılır?
Uygulamaya giriş yaptıktan sonra sırasıyla Ben > … > Hesabımı Yönet > Hesabı Sil seçeneklerine ilerlemeniz gerekiyor. Ardından belirtilen talimatları takip ederek TikTok hesap silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
TikTok’a neden erişim sorunu yaşıyorum?
TikTok’a erişim sorunu global çaplı bir çökme sorunu olabilir. Şayet güncel olarak böyle bir problem yaşanmıyorsa cihazınızı ve internet ayarlarınızı kontrol edebilirsiniz.
TikTok kimin?
TikTok, Çin merkezli ByteDance firması tarafından kurulmuştur.
TikTok hakkında farklı sorularım var.
Tüm soru ve sorunlarınızı buraya tıklayıp paylaşabilirsiniz.

TikTok Hakkında

TikTok kısa mobil videoların paylaşıldığı, alanının lider konumunda olan bir platform. Eylül 2016’da Çin’de piyasaya sürülen uygulama, 2018 yılında Tayland uygulama marketinde indirilen bir numaralı uygulama hâline geldi. Bugün dünya çapında milyonlarca üye sayısına ulaşmış olan TikTok, mobil video oluşturma ve paylaşmanın yanı sıra canlı yayın özelliği ile de çokça kullanılıyor. Kullanıcılarına 15 saniyelik kısa videolar oluşturma imkânı tanıyan TikTok’ta genellikle dans, oyunculuk, parodi gibi kategorilerde videolar yayımlanıyor. Bugün markanın Los Angeles, New York, Londra, Paris, Berlin, Dubai, Mumbai, Singapur, Jakarta, Seoul ve Tokyo'da global ofisleri mevcut. App Store, Google Play ya da Amazon Appstore uygulama mağazaları üzerinden indirilebilen sosyal medya uygulaması, ulaştığı global çaplı şöhretini de korumakta. Siz de daha ayrıntılı bilgi almak için platformu ziyaret edebilir, TikTok şikayet ve yorum sayfamızdaki reel kullanıcı geri bildirimlerini de inceleyebilirsiniz.

TikTok Nedir, Nasıl Kullanılır?

Kullanıcılarına 15 saniyelik kısa videolar çekip yayımlama imkânı tanıyan sosyal medya uygulaması TikTok, canlı yayın özelliği ile de çokça seviliyor. App Store, Google Play ya da Amazon Appstore üzerinden indirebileceğiniz uygulama, kolayca kayıt oluşturup giriş yaparak kullanılabiliyor. 2016 yılında piyasaya sürülen Çin merkezli sosyal medya uygulaması, kısa sürede dünya çapında şöhret kazanarak alanında zirveye oynamaya devam ediyor. Bu açıdan TikTok kimin diye merak edenlere de bildirmekte yarar var: Şirket, Çin merkezli ByteDance firması tarafından oluşturulan bir sosyal medya uygulamasıdır. Ağırlıklı olarak eğlenceli kısa süreli videoların paylaşıldığı ve canlı yayınların da yapılabildiği sosyal medya uygulaması, 2021 itibarıyla 150’ye yakın ülkede milyarlarca kullanıcıya sahip. TikTok hesap silme işlemi içinse kullanıcıların yapacağı kolay birkaç işlem bulunuyor. Bunun için uygulamaya giriş yapıp “Ben” seçeneğine gitmeniz gerekiyor. Daha sonra sağ üst köşede yer alan “…” seçeneğine tıklamalısınız. Ardından Hesabını Yönet > Hesabı Sil öğesine dokunarak uygulamadaki talimatları takip edebilirsiniz. Kimi zaman TikTok çöktü mü gibi haberlerin yayılması da belirli kullanıcıların hesaplarını kapatmalarına ya da dondurmalarına neden olabiliyor. Ender de olsa dünya genelinde çökme yaşayabilen uygulamaya erişim sorunları ise kısa sürede çözülebiliyor.

TikTok İletişim

TikTok iletişim kanalları da farklılık gösteriyor. Örneğin, global çaplı bir uygulama olarak TikTok müşteri hizmetleri telefon numarasına sahip değil. Bununla beraber daha çok yazılı kanallar üzerinden şirket ile irtibata geçebilirsiniz. Örneğin, PC üzerinden platforma girip “Yardım Merkezi” sayfasına tıklayarak pek çok sorunuza yanıt bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra mobil ortamda da üye girişi yaptıktan sonra “Raporla” bölümünden şikayet ve taleplerinizi bildirmeniz mümkün. TikTok tüm bunlara ek olarak uygulama içerisinde sunduğu iletişim kanalları aracılığıyla da kullanıcıların geri bildirimlerini almaya devam etmek. Dilerseniz tümüyle reel TikTok yorumları için de sayfamızdaki değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz. Ücret iadesi, giriş yapma sorunu, bildirim problemi ve benzeri ayarlar ile ilgili pek çok geri bildirime buradan ulaşabilirsiniz. Arzu ederseniz siz de TikTok hakkındaki tüm görüş, talep ve önerilerinizi buradan paylaşabilirsiniz.