Naim sonuçtan hiç memnun değil

Naim
14 Ekim 2023 06:27

Bilgilerde belirteceğim siteden almış olduğum Elektrikli Bisikleti kargodan teslim aldıktan sonra kurdurması için Volta yetkili servise götürdüm akşama yakın beni arayıp gelmemi söylediler gittim. Kutunun içinden 1 adet eksik bir adet kırık malzemenin olduğunu beyan ettiler. Talep oluşturduklarını Volta müşteri hizmetleri ile görüşmem gerektiğini söylediler. 72701 servis numarasıyla Volta müşteri hizmetlerine telefon açtım maruzatımı belirttim bizimle bir alakası yok kargodan kaynaklanmıştır deyip üstelemediler. Aynı zamanda aldığınız site ile görüşmeniz lazım bizim yapacağımız bir şey yok denildi. Ürünü aldığım N11 satıcısı ile görüştüm konuyla alakalı N11’in müşteri hizmetleri ile görüşmeniz lazım dediler. N11’in müşteri hizmetlerini 14/09/2023 tarihinde aradım mağduriyetimi dile getirdim kayıt 21721345 numarası ile kayıt aldılar. Yetkili birimimiz iki gün içinde size dönüş yapılacak dedi lakin dönüş sağlayan olmadı. Sipariş tarihinden itibaren 48 gündür mağduriyetim giderilmedi ürünü kullanamıyorum. Eksiklikler giderilmedi neticede iade talebini kabul ettiler. Ürün 2 iş günü içinde sizden alınacak denildi 10 gün oldu daha alınmadı. Müşteri hizmetleri ile muhatap olduğumda diyor ki; adresten ürün almayı seçmemişsiniz. Öyle bir seçenek yok diyorum sizi arayıp bilgilendireceğiz diyorlar. Artık gına geldi yeter ya. Para iadesi istiyorum 😡😡😡

Ziya sonuçtan hiç memnun değil

Ziya
04 Ağustos 2023 13:53
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Seda
20 Kasım 2023 20:15
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
18 Nisan 2024 14:21
Görkem sonuçtan çok memnun

Görkem
10 Kasım 2024 13:36
"N11 yetkilisi tarafından sorunumuz çözüme ulaştırıldı. Teşekkürler"
Güvenilirlik Vaadiyle Hayal Kırıklığı: N11 İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet
Güvenilirlik Vaadiyle Hayal Kırıklığı: N11 İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert
30 Haziran 2024 09:30