Nurettin sonuçtan hiç memnun değil

Nurettin
12 Eylül 2024 19:24

N11 platformu üzerindeki aboneliğimi nedenini bilmediğim nedenden dolayı iptal ettiler. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde platformdaki problemin çözüldüğünü ve tekrar giriş yapabileceğimi belirttiler. Fakat hala giriş sağlayamıyorum. Un**********@hotmail.com olarak kullandığım daha sonrasında müşteri hizmetlerinin mail adresimin değiştirilmesini istedi. a************@gmail.com olarak değiştirdim. Fakat oda kapatıldı. Üyeliğimin askıdan alınıp tekrar açılmasını talep ediyorum. Çünkü satın aldığım her ürün orada kayıtlı ve erişemiyorum. Ekte resim ekledim

Sadettin sonuçtan hiç memnun değil

N11 Hesabım Haksız Yere Kapatıldı, Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Alamıyorum

Sadettin
18 Ağustos 2025 13:26

Gizem
08 Kasım 2024 10:41

Ömer
15 Kasım 2024 11:45
N11 Hesap İptali Ve Veri Güvenliği Endişesi
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Sefa
24 Temmuz 2024 00:28
Alim sonuçtan çok memnun

Nedensiz Hesap Askıya Alınması Ve Yetersiz Müşteri Desteği

Alim
10 Temmuz 2025 15:16
"Şiikayet yayınlandıktan hemen sonra N11 müşteri temsilcisi tarafından arandım. Hesabımın “diğer platformlarda ifşa edildiği” gerekçesiyle askıya alındığı söylendi. “N11 hesabı nasıl ifşa oluyor? ” diye sorduğumda ise “Ortak Wi-Fi ya da ortak bilgisayardan giriş yapılmış olabilir” cevabını aldım. Böyle bir durumun olmadığını belirttim ama çok da uzatmadım. Sonuç olarak, hesap tekrar aktif hale getirildi. Kısacası kendi kendilerine bir sorun yarattılar, sonra da kahraman gibi çözmüş oldular :)"
Nedensiz Hesap Askıya Alınması Ve Yetersiz Müşteri Desteği
N11 Kategorileri