Migros Yağmur Siyah Cam Kavanoz Zeytin Çok Kötü!

8 Nisan 2024 14:38 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve öneriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

Mesut
12 Nisan 2024 01:38

İlgililer telefonla tarafıma ulaşarak, ürünün gönderildiği mağazaya bildirimde bulunduklarını, şikayete konu ürünlerin kontrol edileceğini ve gerekenin yapılacağını söylediler. Ben ise bu ürünle ilgili aynı tarz şikayetin başka bir vatandaşça yapıldığını o nedenle o tarihten beri neden işlem yapıp ürünleri toplamadınız dedim, herkesin ayrı ayrı mı şikayette bulunması lazım. O tarihte müdahale edilseydi ardından ben ve başkaları bu ürünü boş yere para vererek almayacaktık. Ürünün fiyatı 120 lira bin kişi almış olsa 120 bin, on bin kişi alsa 1 milyon bilmem ne kadar haksız kazanç.

Migros Kurban Et Miktarı Alt Sınırın Altında Teslim Edildi

"Migros Genel Müdürlüğü ilgili şubeye Bilgi vererek aradaki 5 kiloluk et farkının tüketiciye verilmesini istemiş ve bu durum bugün tarafıma iletildi. Ben de söz konusu etin ihtiyaç sahibi bir aileye bağışlanmasını talep ettim. Önümüzdeki senelerde bu konuda Migros'un daha hassas davranacağını düşünüyorum saygılar İlgili ve hassas tavrı için Migros'a teşekkür ederim"

Migros Kare Kod Hatası

Aysenur
Migros Uygulaması Hata Veriyor Paramı Alamıyorum

Migros UygulamasıHata Veriyor Paramı Alamıyorum

Samet
Migros Karışık Kuruyemiş Diye Satılıyor İçinden Soslu Mısır Çıkıyor!

Migros KarışıkKuruyemiş Diye Satılıyor İçinden Soslu Mısır Çıkıyor!

Nizamettin

Öne ÇıkanKonular