Elif sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 10:47

Media Markt'tan çamaşır makinesi ve kurutma makinesi satın aldık. Siparişlerimiz eve ulaştı, kurulum için servisi aradık fakat servisin ilk dediği şey 'Elimizde beyaz aparat var, gri istiyorsanız kendiniz ayrı satın almak zorundasınız.' Nasıl böyle bir şey olabilir? Beyaz alınırsa beyaz, gri ya da siyaha kendi renk aparatlarını takmak zorundalar. Satın alma sürecinde asla böyle bir bilgi verilmedi. Böyle bir markaya asla yakıştıramadım. Üstelik 2 ürünü de buradan satın almışız, makineleri üst üste yerleştirme aparatını nasıl aynı renk getiremiyoruz, 'satın alın' diyebiliyorlar?

30 Ekim 2024 10:49 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Elif E. “Yanıltıcı Kurulum Aparatı Bilgilendirmesi” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

30 Ekim 2024 14:17

Marka hiçbir şekilde dönüş sağlamadı. Aldığımız makineler evde kurulumu bekliyor ama biz aparat için dönüş alamıyoruz. Ürünlerimizin aparatı için ekstra ödeme istenecekse iade sürecini başlatacağız direkt. İki ürün satışı yapmayın madem bu şekilde ilerliyorsa süreçleriniz çok komik.

31 Ekim 2024 14:39

Hala firmadan dönüş sağlanmadı sanırım işlerini bu şekilde görmezden gelerek çözüyorlar.

31 Ekim 2024 15:23
31 Ekim 2024 15:32

Marka dönüş sağladı ve hiçbir şey yapamıyorlar sonuç olarak. Üstelik hatalarını da kabul ederek hiçbir şey yapamıyorlar. Asla yakıştıramadığım bir alışveriş süreci oldu buradan yaptığım son alışveriş olarak kalacak iade sürecini baslatıyoruz.

Kagan sonuçtan çok memnun

18 Mayıs 2024 14:37
"Sorunun çözümü için benimle iletişime geçen Media Markt Kentpark şubesinden Hilal Hanım'a sorunun çözümü için gösterdiği çaba için teşekkür ederim."

16 Kasım 2023 14:55
Perihan sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Siparişteki Ürünlere Ayrı Fatura Şoku: Ek Ücret Ve Mağduriyet

23 Temmuz 2025 20:42