Siparişin Kayıp: Media Markt Ve Pazarama'dan Çözüm Bekliyorum

05 Aralık 2024 18:01

Pazarama.com üzerinden sipariş numarası 409993040 Media Markt satıcısından 22/11/2024 tarihinde iş yerim için bir adet bilgisayar satın aldım. Siparişim sisteme 26/11/2024 tarihinde kargoya verilmiş gibi gözükse de aslında hiçbir işlem yapılmamıştır. Sistemden kargo takibi yapmak istediğimde yazan Yurtiçi Kargo ile alakasız bir yedi haneli kargo takip numarası (7622639) çıkmaktadır. Link üzerine tıkladığımda ise Borusan Lojistik sayfasına gitmekle birlikte çıkan sayfada ise "Sipariş hakkında bilgi bulunamadı" yazısı gözükmektedir. Kısacası siparişimdeki ürünümün akıbeti belli değildir. Öncelikle Media Markt satıcısına konu hakkında talep oluşturdum bir haftadır cevap bekliyorum. Pazarama ile bu konu hakkında siparişimin durumunu öğrenmek kargo takibimi yapabilmek adına 28/11/2024 tarihinde talep oluşturdum. Tarafıma Media Markt e ilettiklerini onların ise kargodan haber beklediklerini söylediler. 29/11/2024, 30/11/2024, 02/12/2024, 03/12/2024, 04/12/2024 tarihlerinde de Pazarama ile iletişime girsem de onlarında Media Markt den cevap gelmediğini söylediklerinden hiçbir sonuç alamadım. Kurumsal faturam kesilmiş bu sebeple anladığım kadarıyla siparişi kendileri istesede iptal edemiyorlar. Benim iptal etmemi bekliyorlar fakat ben kesinlikle siparişimi iptal etmek istemiyorum. Öncelikle ivedi şekilde ürünümün tarafıma ulaşmasını istiyorum. Eğer ellerinde kalmadıysa bir üst modelini "Exper OEM PC 4 Intel i5-12400F 16GB RAM 512GB m. 2 SSD Asus Dual RTX4060 8GB fsp CMT395A 650W 80+ Gaming Masaüstü Bilgisayar" tarafıma ulaştırmalarını talep ediyorum. Not olarak benim siparişini vermiş olduğum ürün hala kendi sitelerinde satışı devam etmektedir. Sorunumun ivedi bir şekilde giderilmesini ve ürünümün tarafıma iletilmesini talep ediyorum.

05 Aralık 2024 18:03 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Hilal Ç. “Siparişin Kayıp: Media Markt Ve Pazarama'dan Çözüm Bekliyorum” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

05 Aralık 2024 21:52

Bekliyorum umarım sorunum çözülmüş halde geri dönüş sağlarsınız.

08 Aralık 2024 00:27

08/12/2024 tarihi dahil beklemekteyim henüz bir geri dönüş olmadı sorunum devam etmektedir. Kargomun nerede olduğu belli değildir. Tam 17 gündür siparişimin gelmesini beklemekteyim.

10 Aralık 2024 17:02

10/12/2024 geri dönüş bekliyorum hala çözüme kavuşmadı, geri dönüş olmadı. Yasal süre 30 gün ve 22/12/2024 te bu süre sona ermektedir. Eğer ürünüm tarafıma ulaşmaz ise kurumsal olduğum için ticaret mahkemesine vereceğim. Öncelikle arabuluculukta uzlaşmaya gideceğiz anlaşamazsak ticaret mahkemesinde davamız devam edecek. Bununla ilgili videoları bilgilendirmeleri yayınlayacağım başkalarına da öncülük etmiş olurum. İş yapmak için aldığımız ürün bana ulaşmadığı her gün zarara giriyorum hepsinin teminini isteyeceğim.

11 Aralık 2024 15:57

Merhaba Hilal Ç. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 241208-001239 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

11 Aralık 2024 16:00

11/12/2024 tarihinde 15:53 saati olarak Media Markt telefonla dönüş sağladı. İşlemlerin başlatıldığı bilgisini verdiler. Süreçleri ve sonucu buradan yazmaya devam edeceğim.

14 Aralık 2024 00:19

14/12/2024 tarihi dahil beklemekteyim henüz bir geri dönüş olmadı sorunum devam etmektedir. Kargoya verildimi verilmedi mi verildiyse nerede olduğu belli değildir. Tam 23 gündür siparişimin gelmesini beklemekteyim.

18 Aralık 2024 13:38

Media Markt tarafıma Borusan aracılığıyla 7748705 takip numarası ile başka ürün gönderimi denemiştir. Alakasız bir ürün olduğu için Borusan lojistikten hiç teslim almadım. Hala satın almış olduğum ürünü beklemekteyim. Hem Kurumsal hem büyük bir firma diye Media Markt seçtim fakat mahkeme ile çözmek zorunda kalacağım. Bilgisayar kasası alıyorum ısıtıcı yolluyorsunuz. 4 gün sonra sipariş tarihimden itibaren 1 ayım dolmaktadır. Mahkeme süreçlerini de buradan yazmaya herkese yol göstermeye devam edeceğim.

18 Aralık 2024 14:31

Satın almış olduğum ürün kendi sitelerinde satışı devam etmektedir.

Tunay sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 16:45
Aytekin sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 06:06
Beril sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2024 13:40
"2 haftadır süreçle ilgili sorun yaşadıktan sonra, Şikayetvar'a yazınca çözüm bulabilmek üzücü aslında. Yine de bugün benimle iletişime geçerek ilk defa net bilgilendirme yapan müşteri temsilcileri Emine Hanım ve Ayşegül Hanım'a teşekkür ederim. Hem süreçle ilgili 2 hafta sonunda çok net bilgilendirildim hem de iade işlemlerim yapıldı."
İade Sürecinde Yaşanan Karmaşa Ve İletişim Eksikliği
İade Sürecinde Yaşanan Karmaşa Ve İletişim Eksikliği
Sinan sonuçtan memnun

11 Aralık 2024 13:59
"Çok uzun uğraşlardan sonra nihayet sesimi duydular ve çok geç de olsa para iadesi yapıldı. Teşekkürler..."
Media Markt Ve Pazarama'nın Etik Dışı İade Süreci Şaşırtıyor
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 17:36
İade Edilen Ürün İçin Ücret İadesi Yapılmıyor