Oz Oz sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 17:33

Media Markt'tan 239385783 sipariş numarasıyla internetten aldığımız Bosch marka çamaşır kurutma makinesi 28 Kasım 2024 Perşembe günü evimize teslim edildi. Servisle birlikte kurulumu yapmak üzere paketi açtığımızda kırık ve ağır derecede hasarlı olduğunu gördük. Hemen fotoğraflarını çekip servisten hasar raporunu alıp Media Markt'a gönderdik. Bugün 6 Aralık 2024, 9. Gün ve hala Media Markt bize dönüş yapmadı. Her gün telefonla arayıp mail atıyoruz, her defasında "acil olarak ilgili birime iletiyoruz, sizi arayacaklar" diyorlar ama arayan soran yok.

06 Aralık 2024 17:35 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba Oz O. “Media Markt'tan Aldığımız Hasarlı Ürün İçin Yanıt Bekliyoruz!” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

07 Aralık 2024 10:06

Bugün 10. Gün, hala arayan soran yok.

08 Aralık 2024 10:42

Bugün 11. Gün, arayan soran hala yok

08 Aralık 2024 17:19

Merhaba Oz O. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 241208-012542 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

09 Aralık 2024 10:34

Bugün 12. Gün, makine hala Media Markt'ın gelip onu evimizin kapısından almasını bekliyor. Media Markt dün akşam arayarak -daha önceki günlerde benim onları her aradığımda söyledikleri gibi- süreci inceleyeceklerini söyledi. Bu arada kurutma makinesi olmadığı için evimiz çamaşırhaneye dönmüş durumda, makineyi aldığımız sırada indirimde olan modellerin indirimleri kalktığı gibi bir de üstüne zam gelmiş, maddi manevi zararımızı hesaplamaya bile kalkışmıyorum çok üzüleceğim için.

10 Aralık 2024 10:01

Bugün 13. Gün ve makine hala evimizin kapısında. Dün yine Media Markt'ı aradım, "makinenin alınması için acil yazıyorum" dedi çalışan ama makine hala kapımızda.

11 Aralık 2024 12:12

Bugün 14. Gün ve makine hala evimizin kapısında. Dün yine Media Markt'ı aradım, yine "hemen acil diye ilgili birime yazıyorum" dedi karşıdaki görevli.

12 Aralık 2024 09:23

Bugün 15. Gün ve durum hala aynı. Şaka gibi diyeceğim ama şaka değil.

13 Aralık 2024 09:29

Bugün 16. Gün ve makine hala kapımızda. Media Markt pişmanlık ötesi, yazık.

15 Aralık 2024 15:56

18. Gün ve makine hala kapımızda. Yarın Media Markt'ın Genel Merkezi'ne gitmeyi planlıyorum.

17 Aralık 2024 06:04

Bugün 20. Gün ve Media Markt'tan en ufak bir geri dönüş bile yok.

18 Aralık 2024 07:25

21. Gün.

28 Aralık 2024 10:02

Berk
Berk

Yine Media Markt yine mağdur müşteri. Biraz araştırma yapsaydınız bu firmadan alışveriş yapılmaması gerektiğini anlardınız. Siz yine araştırmanızı yapın ve bu sürecin olumlu sonuçlanmayacağını anlayın. THH'ya gitmediğiniz sürece daha çok beklersiniz.

Semih
Semih

Ben de bu marka model aynı ürünü kasım indirimlerinde 18.000 TL'ye aldım. Ben aldıktan sonra ne hikmetse ürünün fiyatı 23.000 TL oldu. Hasarlı ürünü ucuzdan bana sattılar muhtemelen. Ben çeyiz için almıştım 6 ay sonra kurulumu yaptıracaktım ama benimle aynı tarihte Trendyol Media Markt satıcısından alanların hepsinin ürünü hasarlı gelmiş. Ben kurulumu daha yaptırmadım ürün geldiği gibi duruyor hasarlı mı bilmiyorum şu anda. Media Markt'tan 3 beyaz eşya sipariş vermiştim. Diğer iki beyaz eşyamın köpükleri sapasağlamdı. 3 ürünü de aynı lojistik firması getirdi diğer iki ürünün köpük korumasında hiçbir sorun yoktu ama bu çamaşır makinesinin zemine oturan kısmındaki köpük paramparçaydı. Kuryeye neden böyle olduğunu sordum Bosch'tan kaynaklı olduğunu makinede bir sorun olmadığını ve eğer bir sorun olursa iade edebileceğimi söylediler. Ürünü kurulum yaptırmadan iade etmek istiyorum. Trendyol'a iade talebi oluşturdum. Trendyol bana Yurtiçi Kargo kodu veriyor ne yapacağımı bilmiyorum. Son durum nedir sizde?

Oz Oz

Media Markt bu akşam beni aradı ve şikayetimi işleme aldıklarını söyledi, daha önceki günlerde ben her aradığımda bana söyledikleri gibi.

Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2025 20:56
Ataberk sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 14:05
Adem sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2025 01:16

Media Markt Kategorileri