Media Markt Telefon Aktarma Hatası

26 Eylül 2024 23:16

Media Markt Ankara/Ankamall mağazasından 15 Ağustos 2024 tarihinde iPhone 15pro aldım. Eski telefonum Samsung s20fe olduğu için aktarımının uzun süreceğini Samsung hesabıma yedekleme yapıldığı için bütün bilgilerimin fotoğraf ve videolarımın WhatsApp mesajlarımın geri yükleneceğini söylediler ve telefon aktarımı yapmadılar. Oysaki Samsung telefona yalnızca bir uygulama indirerek 5 dakika içinde hallolan bir şeymiş sonrasında başka telefoncudan öğrendim. Bütün mesajlarım fotoğraf videolarım bilgilerim gitti. 1 buçuk aydır bilgilerime erişmeye çalışıyorum fakat olmuyor. Telefonu da mağazanıza takasa verdik yani hiçbir şekilde bilgilerime ulaşamıyorum. Teknik destek ekibindeki kişiler mağaza kapanacak diye ( 1 saat vardı daha kapanmasına) sim kartını bile doğru düzgün takmamış 3 gün sim hata verdi çıkarıp kendim taktım. Şikayetçiyim.

27 Eylül 2024 08:42 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba Büşra D. “Media Markt Telefon Aktarma Hatası” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

29 Eylül 2024 16:02

Lara sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2023 22:12

Media Markt Çalışanlarının Hatası Yüzünden Tüm Verilerim Silindi!

19 Ağustos 2025 19:16
Betül sonuçtan çok memnun

29 Ocak 2025 20:21
"En kısa sürede dönüş yapıldı teşekkürler"

27 Ekim 2024 12:58

29 Temmuz 2024 14:45