Media Markt Mahkeme Kararını Uygulamıyor

Media Markt Mahkeme Kararını Uygulamıyor
21 Ağustos 2024 00:59

Media Markt'tan almış olduğum televizyonun ek garantisi devam ederken arızalandı ve Media Markt onarım yerine televizyonu perte çıkaracaklarını söyledi. Buna istinaden 23.07.2023 tarihinde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum. İki ay içerisinde başvurum ürünümüzün misli ile değişimine karar verdi. Bunun akabinde Media Markt duruma itiraz ederek konuyu Tüketici Mahkemesi'ne taşıdı. 22.03.2024 tarihinde yapılan son mahkemeyle Tüketici Hakem Heyeti'nin kararı onandı ve ürünün tekrar misli ile değişimi Ankara 11. Tüketici Mahkemesi'nin kesin kararı ile sonuçlandı. 03.07.2024 tarihinde karar yazılı olarak her iki tarafa da tebliğ edilmesine rağmen Media Markt, 19.08.2024'te muadil cihaz olarak benim ürünümün daha alt ve daha eski bir model teklifinde bulundu mahkeme kararı olmasına rağmen. Devletin verdiği kararı bile uygulamayıp bir yıldır beni mahkemelerle uğraştırıp bir de kabul ediyor musunuz diye soruyorsunuz. Yarın elimdeki kararla birlikte icra dairesine giderek tarafınıza icra göndereceğim. Yaptığınız ek garantinin arkasında durun, onu da geçtim adaletin verdiği kararı bari uygulayın. Yazık değil mi, bir yıldır uğraşıyorum. Adınız kadar büyük değilsiniz. Yazıklar olsun.

21 Ağustos 2024 09:05 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba Ugur Ü. “Media Markt Mahkeme Kararını Uygulamıyor” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

21 Ağustos 2024 14:59

Merhaba Ugur Ü. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 240821-025355 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

22 Ağustos 2024 14:14

Emre
Emre

Hocam sonuç ne oldu?

Ugur
Ugur

Televizyonum misli ile değişimi gerçekleşti. Mahkeme kararı olduğu için son nokta olarak icraya gitme hakkim vardı durumu firmaya söyledim 1 hafta içinde TV'mi gönderdiler

Soner sonuçtan memnun

Media Markt Tüketici Hakem Heyetinin Kararını Uygulamıyor

04 Mayıs 2024 18:39
"Philips çok yokuşa sürdü ve Media Markt te ilk mahkeme kararına rağmen para iadesi teklif etti mail ile. Tekrar kendilerine itiraz ettim eee en sonunda TV mi değiştirdim. Kurumsal bir firmasınız müşteri memnuniyetine önem vermelisiniz bu kadar yokuşa sürmeniz bence hoş değildi. TV mi değiştirdim. Teşekkürler..."
Media Markt Tüketici Hakem Heyetinin Kararını Uygulamıyor

17 Mayıs 2024 15:01