Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Macbook Pro Sigorta Mağduru

14 Mart 2024 19:55

Beş ay önce Marmara Park Media Markt'tan aldığım Macbook Pro cihazı için cihaz koruma sigortası yaptırdım. Satıcı, 'Kahve dökülür, çay dökülür, bir şey olur. En azından bir yıl gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.' diyerek ürünü sattı. Söylediği gibi de oldu; çantamın içine su döküldü ve kalın deri kaplı ayrı bir çantadaki Macbook'umun ekranına su sızdı. Bir ay önce yetkili servise teslim edildi. Cihaz hakkında 20 iş günü içinde bilgi verileceği söylendi. Ancak bu süre zarfında ne bir bilgilendirme SMS'i ne de bir e-posta alabildim. Müşteri hizmetleri sadece 'Yetkili serviste.' diyerek telefonu kapattı. Yasal süreç sona erdi; ben ise hala kendim arayıp cihazın durumunu öğrenmeye çalışıyorum. Derken 27 bin TL'lik hediye çeki ya da sigortanın kapsamadığı pert olan bilgisayarım arasında tercih yapmamı isteyerek resmen oyaladılar. Cihaz değişim talebimi reddettiler. İki gündür poliçeyi istiyorum; yazılı olarak göndereceklerini söyleyip bunu da iletmiyorlar. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yaptım. Gerekirse konuyu mahkemeye de taşıyacağım. Bu saatten sonra bir öğrenci bu kadar mağdur edilemez.

15 Mart 2024 08:01 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba Büşra C. “Media Markt Macbook Pro Sigorta Mağduru” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

16 Mart 2024 15:32

Merhaba Büşra C. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 240316-016953 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

18 Mart 2024 14:43

Müşteri Hizmetleri tekrar iletişime geçti. Durumun aciliyetini de belirttim. Dönüş bekliyorum.

21 Mart 2024 15:20

28 Mart günü yurt dışına uçacağım. 2 ay ülke dışındayım. Bu konu da tarafınızca hızlı çözüm için not alınmıştı. Değişim talebimle ilgili ise halen beklemekteyim. Bu bir hafta içerisinde çözüme kavuşmazsa bilgisayarım olmadan eğitime devam etmek zorunda kalacağım. Bir an önce çözüme kavuşmasını talep ediyorum.

05 Nisan 2024 11:18

Emre sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 21:10
Rumeysa sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2025 20:42
Remziye sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 06:43
Samet sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 17:19

05 Mayıs 2025 20:26