Serap sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Kapatılmalı -sıkıntılı Bir Firma Kategorisinde Olmalı

31 Temmuz 2024 16:56

Anneler gününde Media Mart Optimum şubesinden Tefal FV8066 kodlu Buharlı ütü modeli aldım. Satıcı sanırım hedefini tutturmak için ürün hakkında ne soru sorduysam mükemmel tatmin cevaplar vererek aldırdı bana üzerine 5 yıllık sigorta yaptırdım. Hafta da 1 gün ütü yapılan evde hem ağır çalışması hem de sürekli su akıtması (zamanla daha çok arttı) iade veya değişime sebep oldu. 18.05.24 tarihinde aldığım ürünü 15.07.24 tarihinde değişim için teknik bölümüne başvuru yaptım. Ama ne yazık ki sonuç şu üründe herhangi bir hata yok müşteri ürünü çizik ve kirli olarak not almış. Ama arkadaşlar mağazanın teşhirinde bulunan ütüden daha temiz ve parlaktı. Tam bir fiyasko mağaza sadece satış odaklı. Sıfır hizmet, teknik birimde çalışan iki kadın personelde sıfır bilgi, ilgi ve alakaya sahipti. Media Markt kapatılmalı

media-markt-kapatilmali-sikintili-bir-firma-kategorisinde-olmali-2.pdf

31 Temmuz 2024 17:01

Anneler gününde Adana Media Mart Optimum şubesinden Tefal FV8066 kodlu Buharlı ütü modeli aldım. Satıcı sanırım hedefini tutturmak için ürün hakkında ne soru sorduysam mükemmel tatmin cevaplar vererek aldırdı bana üzerine 5 yıllık sigorta yaptırdım. Hafta da 1 gün ütü yapılan evde hem ağır çalışması hem de sürekli su akıtması (zamanla daha çok arttı) iade veya değişime sebep oldu. 18.05.24 tarihinde aldığım ürünü 15.07.24 tarihinde değişim için teknik bölümüne başvuru yaptım. Ama ne yazık ki sonuç şu üründe herhangi bir hata yok müşteri ürünü çizik ve kirli olarak not almış. Ama arkadaşlar mağazanın teşhirinde bulunan ütüden daha temiz ve parlaktı. Tam bir fiyasko mağaza sadece satış odaklı. Sıfır hizmet, teknik birimde çalışan iki kadın personelde sıfır bilgi, ilgi ve alakaya sahipti. Media Markt kapatılmalı

31 Temmuz 2024 16:58 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Serap A. “Media Markt Kapatılmalı -sıkıntılı Bir Firma Kategorisinde Olmalı” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

Serap
Serap
31 Temmuz 2024 17:02

Merhaba, İl olarak belirtmemiştim ondan dolayı düzeltme yaptım. Teşekkürler.

03 Ağustos 2024 16:28

Emine sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2023 21:36
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Ütü İlk Kullanımda Su Akıttı, İade Talebim Reddedildi

18 Eylül 2025 22:47
Can sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 13:16
Hakan sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2024 13:17
"Media Markt Şikayetvar ekibi çok ilgiliydi. Özellikle Emine hanım süreci takip etti ve düzenli olarak arayarak bilgilendirdi. Yardımları ve çözüm odaklı yaklaşımları için teşekkür ederim."

12 Eylül 2023 11:17

Media Markt Kategorileri