Resul sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt İade İçin İlgilenmiyor

Media Markt İade İçin İlgilenmiyor
12 Ocak 2024 02:48

Media Markt'tan 23.11.2023 tarihinde saat 21.50'de iPhone 15 Plus telefon satın aldım. Aldığım günden itibaren fazla kullanmadığım için telefonun şarjdayken aşırı ısınma sorunu ve dokunmatik ekranın uzun süreli donma, basmama sorunlarını fark etmedim. Sorunu fark ettiğimde bu durumun videosunu çektim. Daha sonra müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirdim ve bana yedek telefon olmadığını, iade işlemleri için mağazaya gitmem gerektiğini bildirdiler. 07.01.2024 tarihinde saat 21.20 sıralarında İstanbul Ümraniye'deki Media Markt Meydan şubesine gittim. Müşteri hizmetleri bölümüne başvurduğumda, oradaki görevli 'Müşteri hizmetleri bir şey bilmiyor, elimde telefon yok, telefonunu sıfırlayıp gel' diyerek ilgisiz bir tutum sergiledi. Mağazadayken tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve 2407-015781 referans kodunu aldım. Mağazaya bu kodu ilettiğimde ise 'Ne yapayım bunu, bakamam, şu an ilgilenemem' şeklinde bir yanıt aldım. Gerekli mercilere başvuru yapmadan önce markanın sorunumla ilgilenmesini ve iade işlemlerimin başlatılmasını rica ediyorum.

12 Ocak 2024 09:56 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Resul
Resul
17 Ocak 2024 11:51

Hiçbir şekilde dönüş sağlanmadı 10 gün oldu, yetkili birimin müsait olup da ilgilenmesini bekliyorum hala, bir kere bile aramadılar 3 defa ben aradım ve ona rağmen tek bir olumlu dönüş yapılmadı.

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2024 12:56
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2025 09:45
Nurşen sonuçtan çok memnun

26 Temmuz 2024 20:24
"Teşekkürler"
Bayram sonuçtan çok memnun

12 Şubat 2025 19:02
"Mağduriyetimiz giderildi Çok Teşekkür Ederiz"
Media Markt'ta İphone 13 Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Kasko Zorunluluğu Ve Arızalı Telefon: Media Markt'ta Hayal Kırıklığı