Melih sonuçtan çok memnun

16 Eylül 2024 18:16
Melih'in Teşekkür Mesajı
“Genel merkezden karar çıkmasına rağmen, mağazadaki görevliler iadeye biraz isteksiz yaklaştılar. Buna rağmen benim muhatabım kurumsal kimliktir, o da müşteri memnuniyeti adına gerekeni yapıp mağduriyetimi gidermiştir. Para iademi aldım. Teşekkür ederim.”

Özet; firmanın tanımladığı ek indirim tutarı benden gizlenip, o tutar kadar (benim onayım olmadan) fatura üzerinde ürün satışı yapılmıştır, ihtiyacım olmayan hizmetler için “hediye" denerek cebimden 4500 TL fazladan para çıkmıştır. Bu paranın iadesini talep ederim.

Geniş hikaye; 3 Eylül 2024 tarihinde Media Markt Kocaeli Gebze Center şubesinde elimdeki eski iPhone 11 telefonu değiş tokuş kampanyası kapsamında verip iPhone 15 model telefon satın aldım.

Satış temsilcisi benim iPhone 11 model telefonumu 9220 TL bedele sayabileceğini, bu tutarın yeni alacağım telefon bedelinden düşüleceğini söyledi.

Değiş tokuş işlemi yapılırken bana bir mesaj geleceğini ve buradaki onay kodunu söylememi istedi. Gelen mesajdaki onay kodunu söyledim ama gelen mesaja çok dikkat etmedim. (o ara satış evraklarına imza atmakla meşguldüm) Daha sonra fark ediyorum ki bu gelen mesajda müşteri temsilcisinin bana teklif ettiği 9220 TL’nin yanı sıra “yeni cihaz kampanya ek destek tutarı” adı altında 4500 TL’lik bir ek indirim daha tanımlanmış. Müşteri temsilcisi bana bu ek indirimden kesinlikle söz etmedi. Sonradan faturamda fark ettim ki, 4500 TL daha indirim yapıp üzerine bana 3999 TL’ye ek hizmet satışı yapmış. Oysaki bu ek hizmetlerin bana hediye olduğunu söylemişti. Haksız alınan bu paranın iadesini talep ederim.

16 Eylül 2024 18:18 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba Melih Ş. “Media Markt Ek Destek Tutarı Ve Habersiz Onaysız Satış” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

19 Eylül 2024 19:59

Merhaba Melih Ş. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 240918-030141 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

23 Eylül 2024 09:40
Melih
Melih
25 Eylül 2024 17:05

Media Markt Ek Destek Kampanyasından Bahsedilmemesi.

03 Ocak 2024 19:56
Media Markt Ek Destek Kampanyasından Bahsedilmemesi.
Ayberk sonuçtan hiç memnun değil

İphone Takas İşleminde Fazla Ücret Alındı, İade Talep Ediyorum

14 Ekim 2025 15:28