Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 19:38

Media Markt İzmit şubeden nisan 2023 ayımda Bosch beyaz ankastre fırın set aldık. (hatta diğer bütün beyaz eşyaları da oradan aldık) Mayıs ayında teslim aldık ürünleri. Elektrik ve doğalgaz açtırılmadığı ve ayrıca düğünüm 2024 yılında olacağı için kurulum istemedik. Bize de bir sıkıntı çıkmayacağını söyledi Media Markt. Kutusuna zarar gelmemesi lazım dedi. Bizde hiç ellemedik. Bizde kurulumu 12 2023 ayında yaptırdık
Ama ben evde yoktum. Kayınvalidem vardı. O kurulum yapılırken fırının gri olduğunu fark etmiş biz beyaz almıştık demiş. Öyle denilmesine rağmen kurulumu yapmışlar yanlışlık olsa Bile değişim yaparız demişler. Ancak şu an Media Markt hatasını kabul etmiyor ürünü değiştirmiyor. Bosch markasının hatalı olduğunu söylüyor. Bosch a gidiyorum bizim bir hatamız yok suç media markta diyor. Ben sorunumun çözülmesini istiyorum. Aldığım ürünle değiştirilmesini istiyorum. Diğer bütün beyaz eşyalarım beyaz çünkü. Gelen ürünle aldığım ürünü fotoğrafını ekledim.

16 Ocak 2024 19:39 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Tuğba
Tuğba
21 Ocak 2024 16:52

Geri dönüş alamadım hala geri dönüş sağlaya bilir misiniz

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Ürünün Farklı Rengini Talep Ettim, Media Markt Renk Değişimini Kabul Etmedi

04 Haziran 2025 15:39
ayni-urunun-farkli-rengini-talep-ettim-media-markt-renk-degisimini-kabul-etmedi-1.pdf
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 21:45
Media Markt Sattığı Ürünün Arkasında Durmuyor

09 Aralık 2023 21:06
Efkan sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2023 15:03
Media Markt Yanlış Ürün Gönderimi