Media Markt Aldığım Ürünün Fiyatı 1 Hafta İçinde Düştü

Media Markt'tan 06.01.2024 tarihinde 17.500 TL'ye iPad 10. Nesil aldım. Bir hafta içinde tekrar baktığımda fiyatı 16000 TL olmuştu. Mağaza çalışanları zam gelecek dediği için erkenden aldım ancak fiyatı 1500 TL aşağıya indi. Bu zararımı kapatmak için 1500 TL değerinde mağaza içi çek veya geri iade talep ediyorum.

14 Ocak 2024 10:55 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

14 Ocak 2024 13:02

Yazdığınız numaradan dün saat 15.10 da sizleri aradım telefona bakan hanımefendi bana yeterli cevap vermedi iPad'in güncel fiyatının 16000₺ olduğunu ve fiyatların neye göre değiştiğini bilmediğini, yapılacak bir şey olmadığını söyledi.

16 Ocak 2024 13:54

Media Markt tarafından aranarak görüşme sağladık. Hiçbir şekilde olumlu dönüş alamadım. Daha önce aynı şikayetten dolayı yardımcı olunan insanların olduğunu ve olumlu dönüş yapıldığını söylediğimde bunun bir kampanya olduğunu ve çok uzun süre önce değiştiği söylendi. Oysa ki bu benim hakkım ve ben haklarımı biliyorum. Uzlaşma sağlanamazsa Tüketici Hakları Mahkemesine gideceğim. Şikayette bulunan diğer vatandaşlara yardımcı olunduğu gibi bana da yardımcı olunmasını istiyorum. Daha önce şikayetine yardımcı olan bir vatandaşın örneği linkte mevcuttur https://www.sikayetvar.com/media-markt/media-markt-satin-aldigim-urunun-fiyati-dustu-ama-fark-iade-edilmedi

16 Ocak 2024 14:17

Media Markt tarafından böyle bir mail aldım. Aldığım cihaz iPad 10. Nesil. Kategorisinden dolayı yardımcı olamayacaklarını söylüyorlar ancak daha önce yardımcı oldukları vatandaş bilgisayar alarak aynı sorunu yaşamış ve yardımcı olunmuş. Bilgisayar ve tablet internet sitesinde aynı kategoride görünüyor.

23 Ocak 2024 02:43

Şikayetimi dile getireli 9 gün oldu ve hala olumlu dönüş alamadım. 1 kere aradılar ve sadece sorununuzu üstlerime bildiriyorum dendi, geri dönüş alamadım. Tabletin satış fiyatı ise hala 15999₺.

6 Şubat 2024 11:02

Cihazımı alalı 1 ay oldu ve şu an hala 15999₺ ye satılıyor. Bana olumlu herhangi bir dönüş yapılmadı, sürekli üst yetkilere iletiyoruz denildi size dönüş yapılacak denildi ve cevap yok ben hala 1500₺ zarardayım. Firma bu konuda çok ilgisiz ve yetersiz.

17 Ocak 2024 13:23

Teknolojik cihazları aktif olarak kullanan insanlarız. Media Markt markasının bu şekilde haksız ve olumsuz dönüş yapması yanlış. Başka marka tercih etmek zorundayız.

Fiyat Farkı Mağduriyeti: İade Beklentisi

Media Markt'tan aldığım ürünün (iPad Pro 7. Nesil m4 13" 256gb uzay grisi) fiyatı 2 hafta oldu. Olmadı 3bin tl ucuzladı ...

Media Markt Fiyat Farkı Ödenmesi

11.10.2023 tarihinde okulda kullanmak üzere İzmir Optimum Media Markt mağazasından Apple iPad Air 5. Nesil 64 GB cihazı ...

Media Markt'ta Ayıplı Ürün Ve Yetersiz Hizmet!

02.12.2024 tarihinde Media Markt Espark şubesinden iPad 10 ve Apple Pencil 1. Nesil satın aldım. Eve gelip iPad’imi kurd...

1 Yorum

Tümünü Gör
Media Markt İade Talebine İstinaden

Media Markt İadeTalebine İstinaden

Ufuk
Media Markt Philips Aqua Trio 7000 Süpürge Başlığı Sesi!

Media MarktPhilips Aqua Trio 7000 Süpürge Başlığı Sesi!

Gizem
Media Markt Philips Dikey Süpürge Ayıplı

Media MarktPhilips Dikey Süpürge Ayıplı

Aleyna
Media Markt Roborock Q8 Pro Max Aldık Ayıplı Ürün Hala Yardımcı Olmuyorlar!

Media MarktRoborock Q8 Pro Max Aldık Ayıplı Ürün Hala Yardımcı Olmuyorlar!

Hüseyin
Bursa Özdilek Park AVM Media Markt Şikayeti