Kenan sonuçtan memnun

Eksik Hediye Ve İletişim Sorunu

18 Ekim 2024 17:17
Kenan'ın Teşekkür Mesajı
“İlgi ve alakanız için teşekkürler.”

Media Markt online üzerinden almış olduğum Philips lattego cihazının yanında gelmesi gereken hediye 1000g kahve çekirdeğini ürün ile göndermedi. Sonradan ulaştığımda ise Philips üzerinden istemem gerektiği söylendi. Philips e ulaştım onlarda bizle alakalı değil, kendi kampanyaları olduğunu bildirdi.

Böyle bir saçmalık ancak bu ülke de yaşanırdı, Teşekkürler Media Markt.

18 Ekim 2024 17:19 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Kenan K. “Eksik Hediye Ve İletişim Sorunu” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

18 Ekim 2024 18:24
eksik-hediye-ve-iletisim-sorunu-1.jpg

Müşteri hizmetleri inatla hala markaya atıyor topu. Markada size. Bunu buraya yazarken yazıyorsunuz, tedariğe gelince yokuş yapıp duruyorsunuz. Yazık.

22 Ekim 2024 16:32

Merhaba Kenan K. 241020-006593 kayıt numaralı “Eksik Hediye Ve İletişim Sorunu” başlıklı talebiniz ile ilgili sizinle iletişime geçilmiş ve bilgilendirme yapılmıştır. Devam eden talebinizin olması halinde bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt

28 Ekim 2024 16:20

Tarafıma yanlışlık olduğu ve sorunun çözülmesi için 10 gün içeriside hediye kodu ile Çekirdek kahveyi alabileceğim söylenmişti. Kod bugün elime ulaştı ve siparişi verdim... İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim, keşke bu kadar uğraştırmak zorunda kalmasaydınız.

28 Ekim 2024 16:21

İlgi ve alakanız için teşekkürler.

Bayram sonuçtan memnun

14 Şubat 2024 12:24
"İlginiz için teşekkürlerimi sunuyorum"

28 Kasım 2024 22:48
Hediye Kahve Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İkilemi

11 Haziran 2024 15:07
Atakan sonuçtan memnun

21 Ağustos 2023 20:14
"Müşteri destek ekibinden bana ulaşan, şikayetimi detaylıca dinleyip not alan ve süreci bizzat takip eden, sonunda sorunun çözülmesini sağlayan kişiye çok teşekkür ederim. Böyle bir marka böyle özverili ve doğru kişilerle çalışmalı. Şikayetim sonrası benimle kurulan iletişim ve yürütülen süreçten oldukça memnunum."

11 Nisan 2025 13:54
Media Markt Kategorileri