Hakan sonuçtan çok memnun

Mavi Siparişimin Ödeme Sorunu

25 Eylül 2023 14:23
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“Hızlı çözüm için teşekkürler Mavi”

Merhaba, ben 24 Eylül tarihinde online alışveriş yaptım, EOG006320276 sipariş numarası ile. Ödemeyi tamamladım ve kredi kartımdan çekim yapıldı. Bunun doğruluğunu defalarca banka ile teyit ettim. Zaten çekim yapıldığını da gördüm, fakat siparişim ödeme alınmadı denilerek oluşturulmadı. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım ve istedikleri tüm belge ve ekran görüntülerini göndermiş olmama rağmen hiç ilgilenmediler. Defalarca bankamı da aradım ve işlem referans numaralarını verdim. Garanti Bankası Provizyon numarası: 793117, İşlem Referans no: 326700421035. Bu bilgileri bankadan aldım ve ödeme tam anlamıyla yapılmış görünüyor, fakat halen sorunum çözülmedi. Maalesef ve halen sorun bankada diyorlar, banka tarafında asla bir sorun görünmüyor. Lütfen benim sorunumun çözülmesini ve siparişimin gönderilmesini istiyorum.

25 Eylül 2023 14:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

28 Eylül 2023 19:25

Hızlı çözüm için teşekkürler Mavi

Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Aleyna
22 Mayıs 2024 11:32
Yekta sonucu yetersiz buldu

Yekta
06 Kasım 2023 11:38
Tuğçe sonuçtan çok memnun

Tuğçe
08 Kasım 2023 11:44
"İki gün içinde işim çözüldü çok teşekkür ederim"
Dilara sonuçtan çok memnun

Dilara
11 Eylül 2023 11:13
"Yaşadığım mağduriyeti buraya yazmadan halletselerdi daha iyiydi ancak buraya yazdıktan sonra hızlı bir şekilde çözümledikleri için ve beni arayan Hatice hanım' a da nezaketinden dolayı teşekkür ederim."

Habibe
15 Nisan 2024 01:23