Hasan sonuçtan çok memnun

Mavi Jeans İlgisizliği

21 Eylül 2023 20:15
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“İlgilendikleri için teşekkür ederim”

Öncelikle Merhabalar, 11/09/2023 tarihinde Ankara ili Ankamall Mavi mağazasından şahsıma hediye olarak alınan siyah kot pantolon yaşadığım Kayseri iline getirildi ve ben denedim yaklaşık üzerimde 1-2 saat durduktan sonra paçasının baldır kısmından aşağıya kadar yamuk dikildiği yani paça dönmesi olduğunu fark ettim ve Kayseri'de bulunan Kayseri Park Mavi mağazasına götürdüm orada bulunan yetkili arkadaş değişim konusunda yardımcı olamayacaklarını ürünü sadece incelemeye göndereceklerini söylediler. Ben bu mağduriyeti neden yaşıyorum. Dikim hatası olan bir ürünü kullanım hatasından dolayı bir deformasyon meydana gelmemesine rağmen ben inceleme zamanını beklemem kadar anlamsız bir olay yok. Yıllardır alışveriş yaptığım ve önerdiğim firmaya böyle ufak işler yakışmıyor

21 Eylül 2023 20:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

20 Kasım 2023 21:45

İlgilendikleri için teşekkür ederim

Hacer sonuçtan memnun

Hacer
17 Şubat 2024 18:13
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"
Rasim sonuçtan hiç memnun değil

Rasim
16 Şubat 2025 11:46
Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

Ceyhun
26 Kasım 2023 19:36
Celalettin sonuçtan çok memnun

Celalettin
20 Ocak 2024 01:53
"Çok kısa sürede dönüş yapıldı ve değişim onayı verildi mavi müşteri ilişkilerine teşekkürler. Müşteri memnuniyetine vermiş olduğunuz önem için teşekkürler mavi"
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
21 Mart 2025 23:54
"Sorunun çözümü için arayan görevli son derece nazik ve kibar bir üsluba sahipti ve sorunu hemen çözdü. Teşekkür ederim."

Mavi Kategorileri