Sedanur sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 17:12

LCW kullanılmış ve hatalı ürün yolladı.
05/10/2024 tarihinde vermiş olduğum siparişim elime ulaştı. Satın almış olduğum ayakkabı 36 ve 37 numara olarak iki farklı no gönderildi ve çok kirli pis bir şekilde. Üründe Çark kuponu 400 TL ve 85 TL hediye çeki olmak üzere toplam 485 TL hediye çeki kullandım. Müşteri hizmetleri ürünü iade etmemi söylüyor fakat iade ettiğimde kullanmış olduğum Çark kuponu olan 400 TL'nin tekrardan tanımlanmayacağı söyleniyor. Kullanmış olduğum kupon yanacak yani. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.!

08 Ekim 2024 17:22 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında detaylı bilgi almak için aydınlatma metnimizi inceleyebilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

09 Ekim 2024 18:11

Geri dönüş sağlanmadı mağdur edildim. İnsan sağlığı ile dalga geçiyorlar kullanılmış pis ürünü göndermek de ne demek! Üstelik farklı numaralar teki şek gönderilmiş. İade etmem söyleniyor fakat iade etmiş olduğumda kullanmış olduğum kupon yanacak. Kullandığım miktarda hediye çeki talep ediyorum.

29 Temmuz 2023 15:14
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 15:30
Yanlış Ürün Gönderimi Ve İade Sorunu
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2023 10:51
LCW Kendi Hatasını Kabul Ediyor Fakat Müşteriyi Mağdur Ediyor
LCW Kendi Hatasını Kabul Ediyor Fakat Müşteriyi Mağdur Ediyor
Zeynep sonuçtan memnun

27 Ağustos 2024 12:56
"Sorunum çözüldü para iadesi yapıldı teşekkür ediyorum"

20 Ocak 2024 23:48

LC Waikiki Kategorileri