Sezen sonuçtan hiç memnun değil

LCW Mağaza Çalışanının Hırsızlıkla Suçlaması

19 Mayıs 2023 22:07

İzmit yahya kaptan Arastapark LCW mağazasında 19.05.23 19:15 civarı yaptığım alışverişten sonra, çıkışta alam çaldığı gerekçesiyle mağaza müdürü h**n ve görevli bir bayan daha yanımıza gelerek kontrol etmek istediler. Burda bir sıkıntı yok başımıza gelmiştir. Alarmı sökmediklerine de tanık olduğumuz mağazalar var. Olağan ve mağazanın sık karşılaştığı durumda olabilir. Yine de onları anlarım. Fakat şikayet etmek istediğim konu sorumluları hiç** hanım, elimizdeki tüm eşyaları tek tek aradı. Ve kendinden emin bir şekilde kızımın montunu işaret ederek diğer arkadaşına, ben biliyorum da ne olduğunu diyerek ( bilinçli olarak dile bile getirmek bile istemiyorum kızım veya benim hırsızlık yapmış olduğumuzu ima ederek, üslubuna dikkat etmeden, hata olabileceğini bile düşünmez tavırla ) oradaki 2 güvenlik görevlisine bizi göstererek alalım içeri geçelim dedi. ( ben iyice bakın emin olun demesem çekip mi sorgulayacaktınız ) mümkün değil arayın.

İyice emin olun dememin üstüne bir daha alarm çalmadı. Kendileri şaşırdı birbirlerine bakakaldılar. Benimle birlikte birçok kişide çıktık diyorum. Yok sadece siz vardınız diyor. (kameralara bakılsın emin olsunlar ). Sonra alam sistemimizde bir sorun olabilir dediler. Hayır o alarm sesi bizden gelmedi. - neydi peki dedim h** hanım ben eminim de dediniz, neydi emin olduğunuz ne gördünüz söyleyin dedim. Tamam hanım efendi neden yükseldiniz diyor. ( asla siz hitabımı bozmadan konuşmama uyarmama rağmen) -nasıl yükselmem ; muhtemelen yaşıyorsunuz bu olayları ama üslubunuz tecrübeniz olayları ayırabilmeniz lazım, suçladınız ben şikayetçiyim. -bir özür dahi dilemediler. Oradaki güvenliğe ben şikayetçiyim dedim.

Mağazaya genel merkezlerine de gerekli şikayetimi yapacağım dediğimde, o kadar eminki bir şey olmayacağından, tabi yapabilirsiniz dedi. Kolları bağlı bir şekilde. (lütfen kamera kaydı izlensin) bu kadar ucuz bir hizmet bu kadar ucuz bir üslup olamaz. Kabul edemiyorum. Gördüğümüz muameleyi. Hi** hanımın savunması alınmalı. Mağaza üst düzey yetkilileri bu durumu mutlaka değerlendirmeli. Asla bu mağazadan alışveriş yapmam bir daha. Keşke ürünlerimi ödemesini yapmama rağmen mağazaya bırakıp çıksaydım. Benim derdim para veya malınız değil hak etmiyorsunuz.

19 Mayıs 2023 22:34 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. LC Waikiki Ekibi

20 Mayıs 2023 14:59

Alışverişte almış olduğum kasa fişi

25 Mayıs 2023 08:54

Hiçbir çözüm bulunamadı. Müşteri temsilcisi arayıp. Üzgünüz dedi. Ürün memnuniyetsizliği, iade sorunu, değil^hırsızlıkla suçlandık... Bize bunu yaşatan kişi; kızımdan ve benden bizzat özür dilemeli. Çözülene kadar konuyla ilgilendiğimi belirtmek isterim sayın yetkililer

Sercan sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 01:43
LCW Alarm Sorunu