LCW Etiket Fiyatı Farklı

Nedret
17 Eylül 2024 18:37

Aldığım ürün üstündeki fiyat 279 TL 299 indirimli hali altan bir etiket daha çıkıyor ve orada 150 TL resmen kandırıldık

17 Eylül 2024 19:07 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında detaylı bilgi almak için aydınlatma metnimizi inceleyebilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

Yaptığınız o**** ama si, bilirsiniz

Maalesef fiyatlar değişebiliyor artan maliyetlere göre fiyat artışları oluyor bazen çokça etiket üst üste basılabiliyor

Mağaza Çalışanlarının İlgisizliği Ve Alarm Sorunu Nedeniyle Olumsuz Alışveriş Deneyimi

26 Ekim 2025 tarihinde, saat 12:30-13:30 arasında Sembol AVM’deki LCW mağazasından oğluma beyaz pantolon, eşime gömlek v...

1 Destek

Acıpayam LCW Mağazası Sahte Kimlik Ve Değişim Hakkı İhlali

"Şikayet var 5 yıldızı hak eden bir platform. Burayı dikkate alan firmalarda övgüyü hak ediyorlar. Ancak bizim firmaların değerini tam anlayamadığı bir şey var; marka değerleri. LCW kaliteli ürünler üretebilen bir marka. Dünya çapında büyük işler başarabilecek potansiyele sahip ancak bu firma ne yapıyor dersiniz? Perakendeci bakkal mantığı ile marka değerini hiçe sayarak şahıs firmalarına tabelasını satıyor, sonrasında 500₺ ürün nedeniyle bu kadar olumsuz etkileşim alıyor ve zihinlere böyle yerleşiyor neresinden bakarsanız bakın kral hareket. Şikayet var ekibi iyi ki varsınız"

Acıpayam LCW Mağazası Sahte Kimlik Ve Değişim Hakkı İhlali

Beğendiğim Çocuk Pantolonunu Mağazada Almadığım İçin Online Sipariş İmkanı Bulamama

Tekirdağ Çerkezköy LCW mağazasında yaklaşık bir hafta önce erkek çocuk reyonunda bir pantolon beğendim. O anda yanımda c...

Tümünü Gör

Filiz
LCW Kot Pantolonun Bacak Boyları Eşit Değil

LCW KotPantolonun Bacak Boyları Eşit Değil

Muhammet
LCW Pantolon Tiftiklenme Sonrası Kullanılmayacak Halde!

LCW PantolonTiftiklenme Sonrası Kullanılmayacak Halde!

Şengül
LCW İlk Yıkamada Solan Pantolon