Aysel sonucu yetersiz buldu

LCW Albaraka Worldcard Taksit Yapmama

02 Ekim 2024 04:07

Yıllardır Albaraka World karta taksit uygulayan LCW'ye ne oldu? Anlaşmanız mı bitti? Ne Troy ne mastercard kabul ediyorsunuz. Artık pes diyorum ya. Az önce oluşturduğum 7bin TL'lik alışverişimi 4küsüre indirgedim ki tek çekim yapabileyim. Kuponlarınızı da kaldırdınız.
Zaten kaliteniz düştü ama fiyatlarınız uçuyor. Boykotu dibine kadar yapan ben, bundan böyle boykot olan bir markadan alacağım. En azından aynı fiyata farklı tasarım ve kalite bulabiliyorum. Kusura bakmayın bu aç gözlülüktür. Sizden 10 yıldır sürekli yüksek meblağlarda alışveriş yapan bir müşteriniz gitmiş oldu. Ama haklısınız yerli halkın 3 kuruşuna muhtaç değilsiniz siz. Biz kimiz ki.

02 Ekim 2024 05:51 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında detaylı bilgi almak için aydınlatma metnimizi inceleyebilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

Aysel
11 Ekim 2024 12:43

Bugün dönüş yapıldı. Teşekkürler.

Sevtap sonuçtan çok memnun

22 Eylül 2024 15:45
"LCW Sorunumla hemen ilgilendi beni iptal. Konusunda çok detaylı bilgilendirdi ve dun kazandığım %40 kuponu hesabımı geri yükledi teşekkür ediyorum"

16 Ağustos 2024 10:00
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 19:23

28 Ağustos 2024 12:41
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 06:40
LCW İnternet Mağazasında Hata 5010 Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği