LC Waikiki Mayo İçindeki Kum Taneciklerinin Geçmemesi

6 Temmuz 2024 14:27427

LCW dan kızıma mayo aldım. Denize girdik çıktık mayonun içinde hep kum taneleri var ve temizlenmiyor ne yaptıysam geçmiyor. 265 TL çöpe gitti yetkililerden çözüm istiyorum. Lcw dan sürekli alışveriş yapan biri olarak güvenim tamamen zedelendi yetkililerin gerekeni yapmasını rica ediyorum.

13 Temmuz 2024 19:22

Bebeğime LCW almış olduğum mayonun içine kum taneleri girdi ve yıkanmasına rağmen geçmiyor. Markanın ürünlerinde daha önce sorun hiç yaşamadım böyle bir sorun yaşamak beni üzdü ürünün iadesini talep ediyorum umarım marka gereğini yapar güvenimi boşa çıkarmaz

6 Temmuz 2024 14:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. LC Waikiki Ekibi

Leyla
13 Temmuz 2024 20:54

Süreç neden bu kadar çok uzadı bana ne zaman dönüş yapışacak müşteri memnuniyeti odaklı bir marka olduğumu düşünüyordum ama yanılmışım sanırım

19 Temmuz 2025 00:16342

"Ürün değiştirildi"

Çocuk Mayosu İlk Kullanımda Bozuldu Çözüm Bekliyorum

LCW'den Aldığım Tesettür Mayo Kurumuyor ve Vücuda Yapışıyor, Şikayetim Giderilmedi

18 Ağustos 2025 21:28581

"Müşteri memnuniyeti adına hem ürünü hem de parayı iade ettiler ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim"

LCW'den Aldığım Tesettür Mayo Kurumadı ve Vücuda Yapıştı

24 Ağustos 2025 22:37204

LCW Antalya 5M Migros mağazasından dün 1.664 TL’ye aldığım Tuana model tesettür mayo ile ilgili ciddi bir sorun yaşadım....

Diyarbakır Forum AVM LCW Ürün Değişim Sorunu

7 Temmuz 2023 22:091.384

LCW'den kızım için alışveriş yaptık. Almış olduğumuz ürünlerden takımın birisinde sadece 2 kez yıkama yapmamıza rağmen ü...

LCW Nakit İade İstiyorum

LCW Nakit İadeİstiyorum