Eksik Ürün Ve Yanlış Suçlama Krizi

25 Kasım 2024 16:59

LC Waikiki sitesinden 2411151601090 sipariş numarasıyla 12 parça ürün aldım. Ancak kargo poşetinden 11 parça ürün çıktı, bir adet W3CF34Z8 - gvh kodlu gül kurusu bisiklet yaka pijama takımı ürünü yoktu. Pazarcık ilçesinde yaşadığımız için kargo elemanları apartmanlarda fazla süre kalmıyorlar, hala herkesin üzerindeki deprem ve hasar korkusundan. O sebepten ürünleri bırakıp aceleyle gidiyorlar. Poşeti açıp kontrol edemiyoruz. Destek elemanından durumu izah etmelerini ve kargo poşeti hazırlanırkenki görüntü kayıtlarını incelemelerini istedim. Bugün arandım ve ürünlerin eksiksiz olarak gönderildiği tarafıma bildirildi. Resmen suçlandım ve zan altında bırakıldım. Bir eğitimci olarak, 188 TL için üstelik. İlk defa LCW sitesinden yaptığım bir alışverişten bu şekilde sonuç aldım ve ben sitesinden günde 2-3 adet alışveriş yapan bir tüketiciyim. Bu çok yanlış bir suçlama. Kamera kayıtları görüntülerinin tarafıma iletilmesini istiyorum. Ancak öyle bir prosedürü de kabul etmiyorlar. Ben ne yapmalıyım bilemiyorum, haklı olduğum konuda kendimi dahi savunamıyorum. Ben eminken kendileri o görüntüleri bana nasıl olur da göstermiyorlar. 188 TL dahi olsa çöpe atacak değilim, kendileri bir kuruşun hesabını yaparken hem de. Bu şekilde koca bir kurumu işletmek hiç etik değil. İvedilikle durumun çözüme kavuşmasını istiyorum. Derhal tarafıma kamera görüntülerinin iletilmesini rica ediyorum.

25 Kasım 2024 17:27 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Tüm öneri ve görüşlerinizi bize ulaştırabilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

27 Kasım 2024 11:06
Esmanur sonuçtan çok memnun

Esmanur
21 Eylül 2024 04:02
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 13:48

Cemalettin