Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk'te Altın Hesabı Mağduriyeti: Yanıltıcı Uygulamalar Ve Gizli Masraflar

23 Kasım 2024 14:18

Kuveyt Türk müslüman bankası adı altında insanları yanıltıyor. İstediğiniz zaman masrafsız şekilde şubeden altınlarınızı fiziki olarak alabiliyorsunuz şeklinde reklam ve tanıtımlara inanarak mobil uygulamadan 19.08.2024 tarihinde altın hesabı açtım ve yüklü miktarda altın alımı yaptım. Şimdi paraya ihtiyacım var ve kur çok düşük olduğu için Kuveyt Türk üzerinden bozmak istemiyorum bu altınları. Şubeden gidip almak istediğimde gram başına %4 komisyon ödemem gerektiği ve başvurudan sonra yaklaşık 45 gün sonra altınları alabileceğimi söylüyorlar. Resmen parama el koydular ve vermiyorlar. Siz insanları nasıl bu şekilde kandırabilirsiniz. Bunun İslami, hukuki veya ahlaki olarak hiçbir izahı yok. Tüm yasal haklarımı kullanacağım, bu işin peşini bırakmayacağım ve tüm hesaplarını kapatacağım. Ayrıca çevremde ve sosyal medyada da bu durumu her yerde anlatacağım. Kuveyt Türk kesinlikle pişmanlıktır. İnsanları yanıltarak haksız kazanç elde eden faizsiz işlem yaptığını iddia eden bu bankayı her yerde insanlara anlatacağım. Yazıklar olsun!

profile profile profile
25 Kasım 2024 13:14 (Şikayetten 1 gün sonra)
Muhammet
Muhammet
25 Kasım 2024 16:27

Sadece komisyon oranlarımızın değiştiğini size mesajla bildirdik diye dönüş yaptılar. Daha önce gelen mesaj şu şekilde; değerli müşterimiz, bankamızın ürün ve Hizmet ücretleri 09.09.2024 tarihinde güncellenecektir. Bankamızda masrafsız gerçekleştirilen işlemler aynı şekilde masrafsız sunulmaya devam edecektir. Güncel ürün ve hizmet ücretlerini detaylı olarak internet sitemizden inceleyebilirsiniz. İlk olarak ben hesabı açarken olmayan ve sonradan eklenen ücret beni ilgilendirmez. İkinci olarak masrafsız gerçekleştirilen işlemler aynı şekilde masrafsız sunulmaya devam edecektir demişsiniz. Üçüncü olarak bu mesaj hangi ücretlerin değiştiği ile alakalı net bir bilgi içermiyor ve bunu ben takip etmek zorunda değilim. İnsanların aklı ile oynamayın.

Abbas
Abbas

Bunlar sırtını sağlama almış seni beni takmaz Çünkü çok paralı özel müşterileri var

Neziha
Neziha

Muhammed bey aynı sorundan muzdaribiz süreciniz ne durumda size nasıl dönüş yaptılar?

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk Altın Hesabı Faiz Uygulaması ve Bilgilendirme Eksikliği

09 Ekim 2024 12:34