Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk TEB Bank Ve Kuveytin Duyarsızlığı

Kuveyt Türk TEB Bank Ve Kuveytin Duyarsızlığı
12 Mart 2024 16:56

Kuveyt Türk Katılım Bankası'na yaptığım 17.000 TL'lik havaleyi iptal ettim. Ancak TEB Bankası ve Kuveyt Türk'ün şikayetimle ilgili mağduriyetimi dikkate almadığını gördüm. Gereğinin yapılmasını ve paramın iadesini talep ediyorum. Savcılığa şikayette bulundum. TEB ve Kuveyt Türk'ten olumlu yanıtlar bekliyorum.

12 Mart 2024 16:40

sahibinden.com sayfasının GET ilan linkinden ödeme gercekstirdim havale seklinde. Kuveyt Türk katılım Bankası yaptığım 17.000₺ lik havaleyi dolandırıcılık olduğunu anlayınca iptal gerçekleştirdim. Ancak TEB bankası ve kuveytin şikayetimle mağduriyetimle ilgilenmedi. Gereğinin yapılmasını ve paramın iadesini istiyorum. Savcılığa şikayette bulundum. Tabden ve Kuveyt'ten olumlu dönüşler istiyorum. Ayrıca sahibinden.com sitesinden de şikayetçiyim. Hiç mi önlem almıyorlar sayfanın aynisini yapıp bana güvenli alışveriş diye link attılar. Güvenli alışveriş olduğu için araştırma gereği bile duymadım. Çünkü daha önce de buradan birçok kez alışveriş yaptım ve hiç böyle bir şey yaşamadım. sahibinden.com'dan siparişi verdim sanıyordum ama dolandirilmisim.

12 Mart 2024 17:00 (Şikayetten 4 dakika sonra)
12 Mart 2024 18:02
12 Mart 2024 18:57

Bana dönüş sağlanmadı.

13 Mart 2024 08:08
14 Mart 2024 12:51

TEB banktan müşterisi ile ilgili dönüş bekliyorum!

Hilal
Hilal