Koton Mağaza Değişim Sorunu Ve Çalışan Tavrı

Koton Mağaza Değişim Sorunu Ve Çalışan Tavrı
Dilara
13 Ekim 2024 13:51

Koton'un Trendyol mağaza üzerinden yaptığın alışverişim sonrası değişime karar vermem üzerine "Koton" faturam ve "Koton" ürünümle mağazaya başvurdum ters bir şekilde sert bir üslupla mağazadan değişim yapamayacaklarını Trendyol anlaşmaları olmadığını söylediler. Bu ürün Trendyol'da ki Koton mağazasının ürünü zaten böyle bir saçmalık olamaz. Çalışanın terbiyesizliğinden bahsetmiyorum bile sanki kendisinin cebinden çıkıyor. İndirimli ürün alınca. Faturanın üzerinde mağazadan değişim yapabileceğim yazmasına rağmen. Tek gerekçe ürünü Trendyol'dan almış olmam. Trendyol'da da satıcı Koton. Ürünü kampanyadan aldım ve iade etmek istemiyorum.

13 Ekim 2024 14:27 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Tüm talepleriniz için bize ulaşmanızı rica eder, sağlıklı günler dileriz. Koton Müşteri İlişkileri

Esmanur sonuçtan çok memnun

Esmanur
25 Mart 2024 20:24
"Sorunum çözüldü, arayıp ilgilendiler. Teşekkür ederim"
Tuğba sonuçtan çok memnun

Tuğba
08 Nisan 2024 13:58
"Keşke bu kadar uğraşmak zorunda kalmadan beden değişimi yapilabilseydi. Yinede 2 saat içinde geri dönüş yapan, konuyu çözüme erdirene kadar yakından takip eden şikayet birimine teşekkür ederim."
Koton'dan Trendyol Alışverişi Sonrası Değişim Sorunu
Ozan sonuçtan memnun

Ozan
05 Aralık 2023 19:51
"Çözüm ile alakalı hızlı dönüş yapıldı. Çözüm sağlandı fakat keşke şikayet yazmaya gerek kalmadan proaktif bir yaklaşımla bu soruna çözüm bulunsa. Teşekkürler..."
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Koton'dan Aldığım Ürünü Mağazada Değiştiremedim

İrem