Melike sonuçtan hiç memnun değil

Koton Kullanılmış İç Çamaşırı Sattı

Melike
04 Mart 2024 21:43

Merhaba Koton firmasından 31 Ocak tarihinde 2514296217817605 no lu siparişimle firmadan bikini ve iç çamaşırı satın aldım. Siparişlerim elimde ulaştığında alt iç çamaşırını paketinden çıkardığımda üzerinde vajinal akıntılar olduğunu gördüm. Çamaşır denenmiş, iade kabul edilmiş ve bana satılmıştı. Mide bulantısıyla olduğu gibi paketine geri koydum. Ve tüm ürünleri iadeye gönderdim. İade nedenimde de durumu olduğu gibi aktardım. Fakat iade ücretim tarafıma iletildiğinde kullanılmış çamaşırların iade edilmediğini fark ettim. Firmaya bildirdim. Talep oluşturduklarını ilettiler. Birkaç gün sonra tarafıma bir kargo ulaştı ve kullanılmış çamaşırların tarafıma geri kargolandığını gördüm. Ürünleri çöpe attım ve tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Ürünleri geri göndermekle uğraşmayacağımı ve iade ücretinin tarafıma acilen yatırılmasını tekrar talep ettim. Bugün 4 Mart ve iade ücreti tarafıma halen yatırılmadı. Tekrar firmayı aradım kayıt oluşturulduğunu fakat dönüş olmayabileceğini ilettiler. Bir çok firma bulaşıcı hastalıklar ( mantar vs ) nedeniyle çorap iadesi bile almazken Koton firmasının alt iç çamaşırı iadesi kabul etmesi ve bunu tekrar satışa sunması tam bir utanç kaynağı olarak firmanın itibarını derinden zedeledi. İademin hızlıca tarafıma yapılmasını talep ediyor ve böyle bir durumun tekrar yaşanmaması için gerekli aksiyonların alınmasını rica ediyorum

04 Mart 2024 21:46 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba Melike Hanım, öncelikle tarafımıza iletmiş olduğunuz konu nedeniyle üzüntülerimizi bildirir ve bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. İlgili ekiplerimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Sevgilerimizle, Koton Müşteri İlişkileri

Melike
17 Mart 2024 09:56

Tarafıma herhangi bir dönüş yapılmadı, iletişime geçilmedi. Müşteri hizmeti ve deneyimi anlamıyla vasatın da altında kaldı. Koton firmasına yakışmadı.

Koton'dan Yapılan İade İşleminin Ücreti Hala Hesabıma Yatmadı

Koton Firması Müşterisinin Arkasında Durmuyor

Bilge
24 Aralık 2024 15:20
Koton İade Sürecinde Yaşanan Sorun Ve İlgisizlik
Nilsu sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Edilen Çocuk Montu Teslim Edilmedi, İade Süreci Başlatılamıyor

Nilsu