Kelebek Mobilya Servis Personeli Pişmanlığı

04 Eylül 2023 23:11

02.09.2023 Cumartesi günü akşam 5 de Kelebek Mobilya servis personeli eşimi arayarak evdeyseniz bir parça kapak değişimine geleceklerini söyledi. (Eşim üzerinden alındığı için onun numarası kayıtlı ve ona ulaşıyorlar doğal olarak.) Evde olduğumuzu söylediğinde ise eşimden konum istedi. (Adresimizin zaten imzalattığı kağıtta yazıyordu neyse) eşimde WhatsApp'tan konum attı ve daha sonra eve gelip 10 dakika kapak değişimi yapıp gittiler. Akabinde ertesi gün pazar günü uyurken sabah saat 8:27 de eşimi dünkü gelen servis personeli aradı ve biz anlamadık açtık ve hiç ses gelmedi. Uykulu uykulu anlam veremeden tekrar yattık ve yarım saat sonra yani saat 9 da tekrar eşimi aradı. Açmadık. Öğlen saat 12 buçukta eşimin telefonunu alarak kendim ilgili şahsı aradım ve açmadı. O sıra markete gittiğim de eşime ilgili şahıs geri dönmüş ve eşim beni sabah neden aradınız seste vermediniz diyerek sormuş ve ilgili şahıs "uyku sersemi" olarak yapmışımdır diyerek cevap vermiş ve ardından eşim telefonu kapatmış. Hiç inandırıcı gelmedi, Arkasından ilgili şahsın numarasını kendi telefonuma kaydederek WhatsApp'tan kendisine yazdım gayet normal bir üslup ile sordum durumu aranmaların ekran görüntüsünü attım, ancak şahıs bana cevap vermedi. Bana cevap vermeyip öğlen 3 te eşime WhatsApp'tan "siz dünkü geldiğimiz hanımefendisiniz sanırım, yanlışlık olmuş özür dilerim." şeklinde mesaj atmış. Şimdi soruyorum art niyet aramamak için kendisine yazıyorum durumu sormak için sonuçta çocuğu falan yanlışlıkla arayabilir ama o saatten sonra eşime değil bana bir açıklama yapması gerekirken eşime özür mesajı atıyor. Daha da tuhaf olanı ise eşimin whatsapın da şahısın fotoğrafı çıkıyor ama bende çıkmıyor. Yani eşimi rehbere kaydetmiş. Ne akla hizmet böyle bir şey yapabiliyor anlamıyorum. Taktıkları kapakta zaten yerine tam oturmuyor önde duruyor gerçekten pişmanlık yaşadık. Durum ile ilgili eşimin numarasını değil bana ulaşmanızı bekliyorum.

04 Eylül 2023 23:20 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Utku sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 23:43
Kelebek Mobilya Garantili Ürünlerimin Ve Servis Hataları
Aytan sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 12:11
Salih sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2025 19:33
Burak sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2023 17:32

30 Mayıs 2025 19:01