Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Kamil Koç Yaşamkent İndirme Noktasında Mağduriyet

25 Eylül 2024 17:05

19 Eylül 2024 Perşembe günü, Denizli'den Ankara'ya Kamil Koç TRN0830 seferiyle bir otobüs yolculuğu gerçekleştirdim. Yolculuktan önce ve yolculuk sırasında, Ankara'nın girişinde bulunan Yaşamkent'teki yolcu indirme noktasında inmek istediğimi defalarca belirtmeme rağmen, otobüs görevlileri bu durakta yolcu indirme yapılamayacağını söylediler. Daha önce farklı firmalarla bu noktada sorunsuz şekilde inmiştim, bu nedenle böyle bir sorunla karşılaşmak beni şaşırttı. Ayrıca, yolculuk sırasında sarhoş bir yolcunun davranışları hem bana hem de diğer yolculara büyük rahatsızlık verdi ve bu durum gecikmeye de sebep oldu. İnmeme izin verilmeyen durakta inemediğim için, gecenin bir yarısı AŞTİ'den tekrar taksiyle geri dönmek zorunda kaldım. Bu deneyim sonrasında Kamil Koç firmasıyla bir daha seyahat etmeyi düşünmüyorum. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

21 Ekim 2024 10:48 (Şikayetten 25 gün sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Kamil Koç Yolcu İndirme Sorunu

27 Aralık 2024 20:46
Yılmaz sonucu yetersiz buldu

Kamil Koç'ta Yaşamkent Peronunda Yolcu İndirme Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Yılmaz
15 Ağustos 2025 16:41

Gülsüm
09 Şubat 2024 17:44
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 03:53
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2025 18:33

Kamil Koç Kategorileri