04 Nisan 2024 20:19

Merhaba. Firmanızdan dolayı mağdurum. 14:30 Bartın-Ankara yolculuğunda muavininiz bagaja valizimi koyarken valizimi patlattı. Valiz, hızlı bir şekilde bagaja konuldu ve üstüne koyulan valiz yüzünden valizim fotoğraflardaki duruma geldi. Otobüste bana mağduriyetimin karşılanacağı söylendi; ancak yaptıkları, rica minnetle sadece valizimi bantlamak oldu. Yolculuğum başka bir firmayla devam ettiği için beni bineceğim peronun önüne bırakıp gittiler. Bu vaziyette yolculuğuma devam etmek zorunda kaldım. Durumun çözülmesini ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Öğrenciyim ve valizimin bu duruma gelmesinden sorumlu olanların bu durumu düzeltmesini talep ediyorum.

05 Nisan 2024 11:00 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Abdulkadir
04 Ağustos 2023 02:51

01 Mart 2024 15:07
Kamil Koç Otobüsünde Bavulum Parçalandı
Kamil Koç Otobüsünde Bavulum Parçalandı
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Kamil Koç Dikkatsiz Bagaj Yerleştirme Nedeniyle Valizlerim Ve Eşyalarım Zarar Gördü

05 Ağustos 2025 11:57
kamil-koc-dikkatsiz-bagaj-yerlestirme-nedeniyle-valizlerim-ve-esyalarim-zarar-gordu-3.jpg
kamil-koc-dikkatsiz-bagaj-yerlestirme-nedeniyle-valizlerim-ve-esyalarim-zarar-gordu-1.jpg

Begilhan
23 Şubat 2025 13:03
Kamil Koç Valizim Fırlatılarak Zarar Gördü!
Ümmühan sonuçtan hiç memnun değil

Kamil Koç Valizler Otobüse Sığmadı

Ümmühan