Ümmühan sonuçtan hiç memnun değil

Kamil Koç Valizler Otobüse Sığmadı

Kamil Koç Valizler Otobüse Sığmadı
14 Eylül 2024 03:47

Valizlerimi araba almadı otobüsün koridoruna koydular valizimi kırdılar. Valizimin parasını firmanız tarafından geri ödenmesini talep ediyorum. Ben öğrenciyim ve her üniversiteye gidişimde valiz almak zorunda değilim. Bagaj kısmına bir sınırlama koyun böyle valizleri almayacaksa. Bagaj kısmında salça bidonları vardı benim bildiğim otobüs nakliye arabası olmadı. Biz bindiğimiz otobüse para veriyoruz ve eşyalarımızı güvenle düzgün bir şekilde götürmekle yükümlüsünüz ama böyle bir hizmet göremedim. En iyi firmalardan biri olarak görünüyorsunuz genel olarak ama böyle bir şeyle karşılaşacağımı düşünmemiştim büyük hayal kırıklığı. Gereğinin yapılmasını ve geri dönüş sağlanılmasını istiyorum.

14 Eylül 2024 03:34

Adana-Karabük istikametindeki 78 sf 092 plakalı otobüs ve otobüsün sahibi olan Süleyman adlı kişiden de şikayetçiyim. Yolculara saygılı bir şekilde konuşmuyor. Otobüs kendisine ait olduğu için bagaja salçaları da doldurma hakkı olduğunu düşünmüyorum.

25 Ekim 2024 12:17 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Betül sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2024 22:36

04 Nisan 2024 20:19

23 Temmuz 2024 10:53
Harun sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 20:30

06 Nisan 2024 09:48