Kamil Koç Sahte Bilet Verdiler Verdiğim Ücretin Hizmetini Vermediler Herkes Bils

27 Şubat 2024 12:09

Samsun'dan Kırklareli'ne bilet aldım; ancak İstanbul'a vardığımda muavin, bana bu biletin geçersiz olduğunu ve bunu bana sadece verdiklerini söyledi. Oradan Tekirdağ'a geçtim ve muavin kendi cebinden bana bilet aldı; fakat daha sonra beni bir dolmuş ile istediğim şehre götürdüler. Böyle bir davranışla karşılaştığım için çok üzgünüm. Bu nasıl bir durum? Bilet alırken özellikle sordum, 'İki bilet olması gerekmiyor mu?' diye. Bana adeta boş bir kağıt verdiler. Kesinlikle, bana o bileti veren kişiler ve beni bu duruma getiren kişilerden şikayetçiyim ve hakkımı arıyorum. Alamadığım hizmet için ödeme yaptım ve paramın iadesini talep ediyorum.

27 Şubat 2024 11:57

Olmadı

27 Şubat 2024 11:56

Samsun'dan Kırklareli'ne bilet aldım fakat İstanbul'a vardığımda muavin bana bu biletin geçersiz olduğunu bunu bana öylesine verdiklerini söyledi oradan Tekirdağ'a geçtim ve muavin kendi cebinden bana bilet aldı fakat daha sonra beni bir dolmuş ile istediğim şehre getirdiler ben böyle terbiyesizlik görmedim bu nedir yahu bileti alırken özellikle sordum 2 bilet olması gerekmiyor mu diye resmen bana düz kağıt verdiler kesinlikle bana o bileti veren kişilerin beni o duruma getiren kişilerden bunun hesabı sorulmalı hakkımı istiyorum alamadığım hizmete para ödedim paramı geri istiyorum

27 Şubat 2024 15:42 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

29 Şubat 2024 12:29

Belli Umarım öylesine bir geri bildirim değildir:)

17 Mart 2024 16:36

Merhaba Kamil Koç beni aradı ve IBAN bilgilerimi aldı dizi tekrar ararız dediler 850₺ lik biletime karşılık 180₺ attıklar ortada bir çözüm var fakat buna ne kadar çözüm denir bilemedim. Bir daha Kamil Koç'u tercih etmeyeceğim ☺️

Neslihan
17 Temmuz 2024 12:11