Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Kamil Koç Kırık Koltuk, Çalışmayan TV Ve USB Girişi Seyahati

07 Ağustos 2023 00:01

İzmir ilinden 3096917329 PNR numaralı ve 06.08.2023 tarihi kalkışlı (22:30) İzmir Yozgat/Yerköy otobüsü 36+37 koltuk numaralı bileti satın aldık. Kamil Koç'un online sitesinde bileti satın alırken TV, priz, ikram gibi ayrıcalıkların otobüste bulunduğuna dair tarafımıza site üzerinde beyan olması sebebiyle ve 1926'dan beri seyahat hizmeti veren köklü bir firma olduğunu düşündüğümüzden bilet satın aldık. Fakat otobüse bindiğimizde satın aldığımız 36-37 numaralı koltuklar yerine 43 ve 44 numaralı ibarelerin bulunduğu koltuklara oturduk ve yanlış otobüse bindiğimizi düşündük ve muavine sorduğumuzda doğru otobüste olduğumuzu ve 43-44'ün aslında 36-37 numaralı koltuklar olduğunu söyledi. Ayrıca 37 numaralı koltuğun kırık olduğunu, koltuk seviyesinin 36 numaralı koltukla eşit seviyede olmadığını, aşağı eğimli olduğunu ve koltuk demirlerinin bacak kısmına battığını ilettik. Muavin bize minder vererek idare edin dedi. Yerinizi değiştiririm inen olunca dedi ve bizim seyahat için satın almış olduğumuz koltuklara ait TV'ler ve USB girişlerinin çalışmadığını, ayrıca bazı diğer koltuklara ait TV'lerin de çalışmadığını ilettik. Ancak araçlar eski olduğu için değiştirmiyorlar diye saçma bir cevap aldık. Şimdi size sorum şu: Kamil Koç firması olarak bilet satışlarında beyan ettiğiniz seyahat ayrıcalıklarını sunmayarak satışlarda hile mi yapıyorsunuz?

07 Ağustos 2023 16:06 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

19 Ağustos 2023 08:01

2 hafta gibi bir süre geçti ve hiçbir şekilde tarafıma konu ile ilgili dönüş yapılmadı.

Gönül
07 Ekim 2023 23:33
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 18:04
Kamil Koç Olmayan Koltuğa Bilet Satılması
Kamil Koç Olmayan Koltuğa Bilet Satılması
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2023 13:12
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Kamil Koç Firmasından Alınan Otobüs Bileti İle Otobüs De Koltuk Farklı

02 Temmuz 2023 22:33