Nazlı sonuçtan memnun değil

TÜRKSAT Kablo Net Bağlantı Sorunu

28 Haziran 2024 15:52

TÜRKSAT Kablo Net firmasından evime internet bağlattık. 23.06.2024 tarihinde bağlandığı günden beri asla verimli ve kaliteli bir internet kullanımı yok. Evde sadece üç kişiyiz, standart telefonlarda kullanıyoruz. Oyun oynama, film indirme gibi bir durum söz konusu değil. Ama modemin bulunduğu oda haricinde evin diğer bütün bölümlerinde internet donuyor. Çekim full gösteriyor ama sosyal medyayı dahi çalıştırmıyor, film izlemekten bahsetmiyorum bile. Kaç kere çağrı merkezini aradım, bir kere eve geldiler, çözdük dediler. Uzaktan sıfırladık dediler ama asla düzelme olmadı. En son görüşme sağladığım çağrı merkezindeki arkadaş kötü tavırlarıyla bu durumun gayet normal olduğunu söyledi. Modem değişimi talep ettim, talebim karşılanmadı. Bunun üzerine bir tüketici olarak kapattırmak istediğimde benden 1036₺ cayma bedeli istediler. Problem benden kaynaklı değil, çözüm de üretmiyorlar ve kendilerine mecbur bırakıyorlar. Böyle bir hizmet olamaz. Ben aynı evde bir ay öncesine kadar başka firmanın aynı Mbps hızında internetini kullanırken bir sorun yoktu, her odada çekim gayet iyiydi ama TÜRKSAT çağrı merkezi bunun mümkün olmadığını iddia ediyor. Bir de yetmezmiş gibi bana akıl veriyorlar. Arkadaşlar, sinyal güçlendirici cihaz alacakmışım.

21 Temmuz 2024 00:39

TÜRKSAT Kablo Net ev interneti bağlattığım günden beri sürekli çekim düşüyor ya da bağlantı kopuyor şikayet ettim müşteri hizmetleri geldi 2 kere güncelledik deyip gidiyorlar sonuç aynı. Cayma bedeli istiyorlar kapatmak istediğimde de problem kendilerinden kaynaklı olmasına rağmen mağdur ediliyorum. Bağlantı kopuyor ve beni hücresel veriye yönlendiriyor telefon otomatik. Evde sadece 3 kişi sosyal medya için kullanıyoruz oyun oynayan yok film izleyen yok. Antenli modem ile değişim istiyorum. Talebimin karşılanmasını bekliyorum

Ek
11 Temmuz 2024 21:14

Sürekli internet çekmiyor ya da bağlantı kopuyor. Bağlatalı neredeyse 1 ay olacak ama asla verimli ve kaliteli bir kullanım göremedim. 2 kere teknik servis geldi ama problemim hala çözülmedi düzelmedi. Cayma bedelini almadan kapatmıyorlarda. Pişman oldum bağlattığıma ve mağdurum

Ek
28 Haziran 2024 15:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)
28 Haziran 2024 16:28
29 Haziran 2024 12:12

Sayın Abonemiz; TÜRKSAT A.Ş. olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Ekiiplerimiz tarafından kontrol sağlanmış ve tarafınıza bilgi verilmiştir. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Saygılarımızla.

Nazlı
Nazlı
10 Temmuz 2024 11:38

Teknik servis aynı gün içerisinde geldi evet internetim Mbps hızında bir düzelme oldu ama halen çekim kalitesi yazdığım şikayetteki gibi devam etmekte. Hatta modemin olduğu oda haricinde bir odaya geçtiğimde komple bağlantı kopuyor ve beni mobil veriye yönlendiriyor telefonum direk olarak. Ben bu devirde bu teknolojide altyapı olmasına rağmen böyle kötü çekim kalitesi görmedim. Israrla modemimin antenli modem alıcısıyla değiştirilmesini talep ediyorum. Lütfen müşteri hizmetleriniz ve gelen teknik servis dahil bana akıl verip sinyal güçlendirici almamı teklif etmeyin ben size bir para ödüyorum zaten neden ekstra olarak hala benden para çıkıyor ama siz firma olarak problemimi çözmüyorsunuz!

Uğurcan
08 Ekim 2024 11:32
TÜRKSAT Kablo Net'te Söz Verilen Hizmet ve Fiyatlar Uyuşmuyor
TÜRKSAT Kablo Net'te Söz Verilen Hizmet ve Fiyatlar Uyuşmuyor
Semih sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 22:39
TÜRKSAT Kablo Net'in İlgisizliği
TÜRKSAT Kablo Net'in İlgisizliği
Mehmet sonuçtan çok memnun

27 Kasım 2024 22:56
TÜRKSAT Ve Türk Telekom Arasında Sıkışan İnternet Bağlantı Sorunu
Ece sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 00:09
Mensure sonuçtan hiç memnun değil

Kablo Net İnternet Bağlantısı Pişmanlığı Yaşıyoruz

Mensure