İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Kablo Net Yurt Dışına Taşınma Durumunda İnternet Aboneliği İptali Ve Cayma Bedeli Sorunu

14 Ocak 2024 03:19

Türksat Kablo Net taahhüdümün bitmesine 7 ay kala yurt dışına kesin olarak taşındığım için üyeliğimi iptal ettirmek istedim. İl müdürlüğü konuyla ilgili yardımcı olamayacağını kibarca ifade etti. 'Yurt dışına gelin bağlayın' dediğimde ise böyle bir hizmetlerinin olmadığını belirtti ve internetimi iptal ettiğimde cayma bedeli olarak yaklaşık 923 lira ödemem gerektiğini söyledi. Arayan arkadaşa, tüketici ticaret sayfasında bir seneden fazla süren aboneliklerde ücretsiz ve koşulsuz fesih yapılabileceğini belirttim. Buna karşılık 'Tüketici Hakları'na başvurun' şeklinde kaba bir tavırla karşılaştım. Yurt dışından hangi belgeyi istiyorsunuz? Kira kontratı ya da herhangi bir fatura, bu cayma bedelinin iptali için yeterli midir?

14 Ocak 2024 09:19 (Şikayetten 6 saat sonra)
14 Ocak 2024 09:57
14 Ocak 2024 10:42

Problem şu ki ben Yunanistan vatandaşıyım Türk konsolosluğundan Türk vatandaşı olanlar hizmet alabilir kendi resmi sitemizden aldığım kağıtla ibraz edemiyor muyum ya da kira sözleşmeleri burada resmi devlet sitesinden yapılıyor onunla veya iş yerimle imzaladığımız sözleşmeyle?

14 Ocak 2024 12:53

Evet sevgili TÜRKSAT Kablo Net konu ile yardımcı olabilcekmisiniz?

10 Temmuz 2024 14:08

26 Aralık 2023 17:18

21 Şubat 11:36
Sürekli Kesilen İnternet Ve Çözülmeyen Abonelik Sorunları
Buket sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 11:13
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2023 23:50
TÜRKSAT Kablo Net Abonelik İptali Cayma Bedeli Fazla Çıkması