06 Temmuz 2024 10:57

Salon için İstanbul Avrupa Yakası sultan selim şubesi'nden monreo serisinden l koltuk sipariş ettim. Satın alınırken ali bey eski eşyaların alınacağını söylemişti. 'tekden' isminde bir nakliye firmasıyla eşyalar eve geldiğinde ise eskiden var olan l koltuğu aşağıya indiremeyeceklerini, ancak 600 TL para vermemiz karşılığında indirebileceklerini söylediler.

Satın aldığımız firmayı aradığımızda telefondaki r*** hanım, 'nakliye firması 1-2 gün önceden haber vermek için aradığında, sizlerin bu sırada eşyaları evden çıkarmanız gerekiyordu' dedi. Fakat ne telefon edildiği sırada ne de satın alınırken eşyaları bizim çıkaracağımız söylenmedi.

Sadece 'yarın eşyalar gelecek, bilginiz olsun' dediler. İstikbal firması ya da nakliyeden arayan kişiler eski koltuğun indirilmeyeceğini söylemediği için mağdur olduk. Bütün bu sene içinde bir sürü eşya geldi. Bu eve İstikbal dışında her firma eskiden var olan tüm eşyaları aşağıya indirdiler. Tekden firması ise götürmeyeceklerini, indirilecek eski eşyaların onlara yük edileceğini ve indirmek için ekstra para alınacağını belirtiyorlar.

Biz satın alınırken nakliye ücreti de ödüyoruz sonuçta. Satın alınırken almamız için her şeyi söyleyebiliyorlar. Eşyayı teslim alırken gerçek yüzlerini gösteriyorlar. İstikbal firması ya da nakliyeden arayan kişiler eski koltuğun indirilmeyeceğini söylemediği için mağdur olduk. Başka hiçbir firmada bu sorunu yaşamamıştık.

06 Temmuz 2024 11:00 (Şikayetten 2 dakika sonra)

09 Temmuz 2024 17:03

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2025 13:37
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Koltuk Takımı Kalite ve Servis Deneyimi Hakkında Şikayet

02 Mayıs 2025 15:28
koltuk-takimi-kalite-ve-servis-deneyimi-hakkinda-sikayet-1.pdf

11 Temmuz 2024 22:20

07 Mart 2025 11:09
Elif sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2025 15:19

İstikbal Kategorileri