Halide sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Yapılandırma Sürecinde Kart Kullanım Sorunu

18 Ekim 2024 17:17

Bugün 432 207 21 22 numara tarafından gecikmem ile ilgili İş Bankası'ndan arandım. Ben de BDDK'nin yayınlamış olduğu yasa kapsamında yapılandırmak istediğimi söyledim. Aynı zamanda yapılandırma süresi boyunca kartımın açık kalıp kalmayacağını sorduğumda, ilk görüştüğüm arkadaş olumlu ya da olumsuz dönüş alabileceğimi söylerken, ikinci görüştüğüm arkadaş böyle bir şeyin mümkün olmadığını, bankanın kendince durum belirlediğini, yapılandırma süresince kartın kapalı olacağını söyledi. Normal şartlar altında yapılandırma yapıldığında kart kullanıma kapatılır, evet bu doğru ama BDDK'nin kararında açıkça yapılandırma süresince kartın kullanıma açık kalacağı belirtilmişken, banka nasıl kapatılacağı kararını veriyor anlamadım. Kart kapatılacaksa ben yapılandırmayı iptal edeceğim, kartı da iptal edip, borcu da belirli aralıklarla ödeyerek kapatırım. Siz çözüm üretmiyor, sorun yaratıyorsunuz. Ben uzun zamandır İş Bankası'yla ufak da olsa çalışıyorum ama bu bankanız için önemli değilse benim için de önemli olmaz, kapatır geçerim.

Yorumlar (6)

Orhan

Ben senin gibi çokkkkk bankacı gördüm ve yetiştirdim kızım, ayağını yorganına göre uzat büyük harfler ile yazacağım hiçbir banka kimseye zorla para ve kredi vermez

Halide

Neredesin ay ol, sen kendini paralarken ben islerimi hallettim :) ay sizin gibi eziklere hep güldüm hep güleceğim :) ) önceki yorumumu okumuş olmalısın kaybolduğuna göre. İste senin gibiler yok olur, bizler devam :)

Halide

Okuduğunu anlamak mi :) sende olmadığı için kimsede yok sanman a şaşırmadım. Ya o kadar cahilsin ki bir de yok bankacıyım da yok yetiştirdim de diyor. Bankacı olsaydın onu da geçtim bankalarla ilgili azıcık bilgin olsaydı bankanın varoluş amacını, gelirlerini ve nasıl kullanıldığını bilir zaten yorum yapmazdın. Sokak röportajlarındaki dayılardan farkın yok ve bunu duymak tabi ki hoşuna gitmiyor. Gerçekten seni bilgilendirmeye c eğim Çünkü kendi haklarından bihaber yasayanlar orada burda korkak bir şekilde fake hesaplarla ezikliğini bastırmak için haklarını arayanlara saldırırlar. Ayrıca kim olduğun konusunda az çok tahminim var, halihazirda kazanmış olduğum 2 dava varken 3. Olmak ister misin. Bunu da bilmediğini varsayarak bilişim diye bir şey var oradan senin gibi fake korkakları tespit edebiliyorlar :) İş Bankası ile bağlantın olmasın dikkat et fena yanarsın :)

Orhan

Ben bu tarz ile yazmadım okuduğunu anla bir bayana yakışır şekilde konuş

Orhan

Hiçbir banka kimseye ne, zorla kredi verir ne de kart verir. Bankaya gelirken kuzu olanlar kendinin olmayan paraları harcarlar ödemeye gelince sorun oraya buraya müracaat yaz konuş çözüm ara öyle bir dünya yok. Burada hanım efendi anlaşılan sıkıntıya düşmüş çare arıyor gidin size BDDK kart versin çare olsun derler. Oraya buraya yüklenmek sorunu çözmez. Sorun parayı gerektiği gibi borç paradır bilincinde harcamak zamanı gelince ödemek bakın merkezi otorite asgari ücrete 3-5 bin tl zam yapmamak için direniyor. Bankaları toplamış oldukları mevduat ona buna dağıtılarak harcanması için değildir. Bu para kamu parası. Bankalar bu paraları iyi değerlendirmek için vardırlar.

Halide

Ya sen ne kadar akıllısın öyle, harcama kendini buralarda. Ben bankacıyım zaten, sistemi biliyorum, bildiğim için yasaya göre konuşuyorum. Sen gelmiş mahalle ağzıyla oradan buradan duyma bilgilerle olmayan aklini başkalarına vermeye çalışıyorsun. Seni bilgilendirmek yerine, sana makarna yemeyi azaltırsan sen de nerede nasıl konuşacağını, haklarını ve onları nasıl savunacağını öğrenebilirsin tavsiyesinde bulunacağım.

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Kapatılan Kart Ve Verilmeyen Sözler

05 Ekim 2024 09:48

Yüksek Faizle Borç Yapılandırma Sorunu

28 Mart 2025 15:30
Eylem sonuçtan hiç memnun değil

Otomatik Ödeme Sorunu Ve Yanlış Bilgilendirme

05 Kasım 2024 13:46