İş Bankası Ödeme Yaptığım İcra Dairesinden Yazı Yolladığı Halde Haczin Kalkmadı

13 Kasım 2023 17:11

Menderes İcra Dairesine olan borcun ödendiği ve gerekli yazının İş Bankası'na gönderildiği halde, hesaptaki tutarımı kullanamıyorum. İş Bankası temsilcisini aradım; 46 TL'lik tutarın blokesinin kaldırılmasına yönelik yazı gelmiş, 3565 TL'lik tutar için 'yollamazlar gerek' diyor. Bankaya gittim, yazının hiç gönderilmediğini söylüyorlar. Menderes İcra Dairesini aradım; 'Şu kadar TL'lik bir tutara yönelik haciz kaldırma yazısı diye bir şey yok. Bizim İş Bankası Genel Müdürlüğüne yolladığımız yazıda bu dosya numarası ile ilgili hacizin bu hesaptan kaldırılmasını isteyen bir yazı gönderildi' dediler. Yazıya genel müdürlük bize dönüş bile yapmamış. Bu nasıl bir bilgisizliktir? Banka çalışanlarınızı hangi sınavla işe alıyorsunuz? 8/11/2023 tarihinde bloke konuldu. Hesap tutarım 3565 TL idi. 10/11/2023 tarihinde bloke iptal bildirisi hesaba düştü. 500 TL ek giriş oldu hesabıma. Ben 470 TL tutar çekebildim ATM'den. Ama müşteri temsilcisi 46 TL tutarında bir bloke işlemi için yazı gelmiş diyor. Bankadaki görevli hiçbir yazı gelmediğini söylüyor. İcra görevlisi de 'Bu hesaptaki bu dosya numarasıyla ilgili hacizin kaldırılmasını yönelik 10/11/2023'te yazı yolladık, hala genel müdürlük bize dönüş yapmamış' diyor. Tüm bunlarla ilgili yukarıda belirttiğim görüşmeleri 13/11/2023 tarihinde yaptım. Şu anda konuyla ilgili müşteri temsilcisine 1 saattir ulaşamıyorum. Ödeme yapalı 3 gün geçti, hesaptaki paramı kullanamıyorum. Dolayısıyla kredi kartı ödememi de gerçekleştiremiyorum. Bu durumla en hızlı şekilde ilgilenilmesini talep ediyorum.

Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartı Blokesinin İcra Sonrası Hâlâ Kaldırılmaması Mağduriyet Yaratıyor

Tufan
24 Ekim 11:46
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası İcra Dairesi 2 Kere Yazı Yolladığı Halde Blokeleri Açmıyor

Aslı
21 Ocak 11:34

Borç Kapandı Ama E-haciz Blokesini İş Bankası Kaldırmıyor, Mağduriyet Yaşıyorum

Ali
28 Ekim 01:22
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Kaldırılan Haciz Yatırım Hesabımda Hatalı Şekilde Devam Ediyor, Ek Hesap Limitim Artırılmıyor

Ayhan
23 Nisan 23:51