Kemal sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 20:19

28.10.24 tarihinde İş Bankasının "ETS'deki Seçili Otellerde 7.500 TL'ye Varan MaxiPuan Fırsatı kampanyası" kapsamında ETS üzerinden 41.000 TL'lik alışveriş yaptım. Bu rakam için 2500 TL puan kazanmış olmam gerekiyordu. Alışveriş yapmadan önce Maximum uygulamasına girdim ve katıl butonunu göremedim. Ben de doğal olarak katıl şartı olmayan bir kampanya olduğunu düşünerek alışverişi yaptım. 01.11.24 tarihinde gelen bildirim üzerine uygulamaya girdiğimde aynı kampanyanın tekrarlandığını gördüm ve detayına bakmak için girdiğimde katıl butonunun olduğunu fark ettim. Şüphelenerek bankayı aradım ve bende katıl butonu çıkmadı ne yapabilirim dediğimde müşteri temsilcisi, memnuniyetiniz adına bir kayıt oluşturalım böylelikle kampanyaya katılımınızı sağlamış olalım dedi. Birkaç gün sonra ekte (yanıt-1) görselini eklediğim yanıt geldi. Ben de bu yanıta istinaden kampanyaya katılımımın sağlanmış olduğunu düşündüm. 19.11 tarihinde MaxiPuan yüklenmedi. Ben de MH'lerini aradım ve kampanyaya katılımınız sağlanmamış dendi. Ben de yazılı olan yanıtta katılmışım gibi anlaşılıyor dedim. Kendileri evet söylediğiniz gibi de anlaşılıyor diyerek tekrar kayıt oluşturdular. Bugün ekteki (yanıt-2) diğer görselde yer alan yanıt geldi.

1. İlk yaptığım görüşmedeki MT'nin olumlu yaklaşımı ve oluşturulan ilk talebe gelen yanıttan katılımın sağlandığı sonucu çıktığı için aynı oteli iptal edip tekrar alma imkanını kaçırmış oldum. Aynı kampanya Kasım ayı için de geçerli. Eğer bunu yapmış olsam zaten bunlarla uğraşmama gerek kalmadan kampanyaya katılmış olacaktım. Bugün yapmaya kaldığımda da 8000 TL fiyat artışı olmuş. Şu an yapsam bir anlamı kalmadı.

2. Kampanyadaki amaç bankanın kartıyla alışveriş yapılması. Ben zaten bu alışverişi yapmışım. Katıl butonuna tıklamamış olduğum için katılımın gerçekleşmemiş olması bana çok saçma geliyor.

İş Bankası özetle işi zorlaştırmaktan başka bir şey yapmıyor. Şu an iptal edip tekrar katılmayı denesem zarar etmiş olacağım. Tüm süreçlerden dolayı bankaya ait kart ve hesaplarımı kapatmaya karar verdim. Eğer çözüm sağlanırsa devam edeceğim.

02 Nisan 2025 17:17
İş Bankası Ve ETS Tur Kampanyasında Büyük Hayal Kırıklığı!
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Ve ETS Tur'un Maximum Tatil Kampanyası

30 Temmuz 2024 08:03

04 Mart 2025 07:16
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 17:40

28 Şubat 2025 16:51